Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #1 Selam Sosyal, Sorum yukarda. Kırma işlemi uygulanmış bir PS3, yeni alınan CD'li oyunu oynatabilir mi? Eğer kırma işlemini iptal etmemiz gerekiyorsa, nasıl edilir? Not: Yeni moderatörümüz bir el at @Silinen üye . Son düzenleme: 20 Haziran 2017
Selam Sosyal, Sorum yukarda. Kırma işlemi uygulanmış bir PS3, yeni alınan CD'li oyunu oynatabilir mi? Eğer kırma işlemini iptal etmemiz gerekiyorsa, nasıl edilir? Not: Yeni moderatörümüz bir el at @Silinen üye .
Enes Kurus Kilopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #2 Oynatır Ama Online Oynamak İstersen Sana Güncelleme Yaptırır Korsanlığı Gider Korsan Oynatamaz Yada Ban Yersin
Oynatır Ama Online Oynamak İstersen Sana Güncelleme Yaptırır Korsanlığı Gider Korsan Oynatamaz Yada Ban Yersin
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 21 Haziran 2017 #3 Evet. Ama isletim sistemi orjinal imzali olmadigi icim multiplayer girersen ban.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2017 #4 Peki, yazılım nasıl silinir?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 21 Haziran 2017 #5 Kavin dedi: Peki, yazılım nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Kirik olan isletim sistemini mi silmek istiyorsunuz ?
Kavin dedi: Peki, yazılım nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Kirik olan isletim sistemini mi silmek istiyorsunuz ?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #6 Silinen üye dedi: Kirik olan isletim sistemini mi silmek istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Multiman, CFW falan nasıl silinir onu merak ediyorum.
Silinen üye dedi: Kirik olan isletim sistemini mi silmek istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Multiman, CFW falan nasıl silinir onu merak ediyorum.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 22 Haziran 2017 #7 Kavin dedi: Multiman, CFW falan nasıl silinir onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Multiman silmek icin multimanij ustune gelip ucgen (secenekler) den sil derseniz siler. CFW icin sistem guncelleme yeterli. Niye ne guzel para verip kirdirmissiniz niye orjinal hale getiriyorsunuz ?
Kavin dedi: Multiman, CFW falan nasıl silinir onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Multiman silmek icin multimanij ustune gelip ucgen (secenekler) den sil derseniz siler. CFW icin sistem guncelleme yeterli. Niye ne guzel para verip kirdirmissiniz niye orjinal hale getiriyorsunuz ?
S Secretlands Hectopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 6 22 Haziran 2017 #8 Dostum benim kırık ps3 ümde CD li oyunlarimi online oynuyorum farklı bir yama yükleyerek GT-I9500 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Dostum benim kırık ps3 ümde CD li oyunlarimi online oynuyorum farklı bir yama yükleyerek GT-I9500 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #9 Silinen üye dedi: Multiman silmek icin multimanij ustune gelip ucgen (secenekler) den sil derseniz siler. CFW icin sistem guncelleme yeterli. Niye ne guzel para verip kirdirmissiniz niye orjinal hale getiriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... PS3 alıcağım ama hepsi kırılmış.
Silinen üye dedi: Multiman silmek icin multimanij ustune gelip ucgen (secenekler) den sil derseniz siler. CFW icin sistem guncelleme yeterli. Niye ne guzel para verip kirdirmissiniz niye orjinal hale getiriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... PS3 alıcağım ama hepsi kırılmış.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 23 Haziran 2017 #10 Kavin dedi: PS3 alıcağım ama hepsi kırılmış. Genişletmek için tıkla... 100 lira verip adam kırdırıyor. Sizde orjinale çeviriyorsunuz . Ne diyim yani umarım pişman olmazsınız. Önce multimanı silin. Sonra sistem güncelleme yapın. Daha sonra format atın. PS3 orjinal hale gelecek ama. Garipsedim.
Kavin dedi: PS3 alıcağım ama hepsi kırılmış. Genişletmek için tıkla... 100 lira verip adam kırdırıyor. Sizde orjinale çeviriyorsunuz . Ne diyim yani umarım pişman olmazsınız. Önce multimanı silin. Sonra sistem güncelleme yapın. Daha sonra format atın. PS3 orjinal hale gelecek ama. Garipsedim.