Kırık PS3 son sürüme güncellenirse ne olur?

Sistem güncellemesine gidiyorsun, orada 2 tane seçenek var (seçeneklerin ne olduğunu hatırlamıyorum ama görsel hafızadan hatırlıyorum) alttakini seçiyorsun. Flash bellekteki sistemi buluyor ve kuruyor. (aşağı yukarı bu şekilde ama sistem güncellemesini seçtiğin zaman alttakini seçmen gerektiğini biliyorum)
evet abi internnetten ve flashtan güncelleniyo yardımın için teşekkür ederim

Denemiştim, hard disk cortluyor, güncelleme ve güvenli mod ekranından çıkamıyorsunuz. Jailbreak sürüm atmanız gerekli hen veya kırdığınız sistem neyse artık, onunla Jailbreak atmanız gerekiyor.

Denemiştim, hard disk cortluyor, güncelleme ve güvenli mod ekranından çıkamıyorsunuz. Jailbreak sürüm atmanız gerekli hen veya kırdığınız sistem neyse artık, onunla Jailbreak atmanız gerekiyor.

Ben, benim PS3'ümü bu şekilde güncellemiştim. Olmuştu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, sizin cihazınızla ilgili bir problem olabilir.

4.90 mı indireceksiniz
Evet yadımcı olbilirmisin

Güncellemesini yaptıktan sonra yeniden kırman gerekiyor. YouTube, Netflix vs. kullanmak istiyorsan eğer kesinlikle güncellemen şart. PS3'ün güncellemesini yap sonra PS3xploit üzerinden tekrardan kırma işlemini yap. Eğer sonradan kurduğun thanos gibi crack Store kurduysan eğer baştan kurman gerekiyor.
Thanos store kurdum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı