Mert Güvercinlik Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 31 9 Temmuz 2020 #1 Kırık PS3'te GTA 5 police menu yüklenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 9 Temmuz 2020 #2 Mümkün mü bilmiyorum ama?Bu 3 konu oldu. Orjinal yaptınmı?
Mert Güvercinlik Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 31 9 Temmuz 2020 #3 @Graiden PS3 orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 9 Temmuz 2020 #4 Mert Güvercinlik dedi: @Graiden PS3 orijinal. Genişletmek için tıkla... m.youtube.com/watch?v=_qE_hppD3cg Bu videoya bakar mısınız, demek istediğiniz bu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Mert Güvercinlik dedi: @Graiden PS3 orijinal. Genişletmek için tıkla... m.youtube.com/watch?v=_qE_hppD3cg Bu videoya bakar mısınız, demek istediğiniz bu mu?
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #5 Police menu ne bilmiyorum fakat ben PS3 GTA V için mod menü kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Mert Güvercinlik Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 31 9 Temmuz 2020 #6 Bu mod gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Bu mod gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 9 Temmuz 2020 #7 Mert Güvercinlik dedi: Bu mod gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum. Hayatımda hiç GTA 5 oynamadım. PC kaldırsa yükler, hikayeyi bitirir, silerim. GTA 5 sevmiyorum ama görevleri güzel duruyor. Bir de Mod'un kuruluş videosu var mı diye bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Mert Güvercinlik dedi: Bu mod gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum. Hayatımda hiç GTA 5 oynamadım. PC kaldırsa yükler, hikayeyi bitirir, silerim. GTA 5 sevmiyorum ama görevleri güzel duruyor. Bir de Mod'un kuruluş videosu var mı diye bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Temmuz 2020 #8 Mert Güvercinlik dedi: Kırık PS3'te GTA 5 police menu yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Yapılır ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. YouTube videoları izleyerek yapabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Mert Güvercinlik dedi: Kırık PS3'te GTA 5 police menu yüklenir mi? Genişletmek için tıkla... Yapılır ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. YouTube videoları izleyerek yapabilirsiniz.
LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #10 Mert Güvercinlik dedi: @Furkan17TR Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. PS3 için böyle bir mod kodlandıysa yaparsınız. Ama mod menulerden başka mod görmedim PS3 için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Mert Güvercinlik dedi: @Furkan17TR Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. PS3 için böyle bir mod kodlandıysa yaparsınız. Ama mod menulerden başka mod görmedim PS3 için.