enesozbas Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Aralık 2024 #1 Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi.. güncelersem cihazda problem çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi.. güncelersem cihazda problem çıkar mı?
DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 22 Aralık 2024 #2 enesozbas dedi: Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi. Güncelersem cihazda problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz.
enesozbas dedi: Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi. Güncelersem cihazda problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.374 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 enesozbas dedi: Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi. Güncelersem cihazda problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çoğu oyunda bu tip güncellemeleri ister yazılım surumune bağlı olarak, yapabilirsin herhangi bir sorun oluşmaz.
enesozbas dedi: Merhaba kırık PS3'üm var PSN giriş yaptıktan sonra GTA V'e girdim ve güncelleme ekranı geldi. Güncelersem cihazda problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çoğu oyunda bu tip güncellemeleri ister yazılım surumune bağlı olarak, yapabilirsin herhangi bir sorun oluşmaz.