victorreiss Yoctopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Benim kırık multiMANli ve HEN'li PS3'üm var ve bunun sistem güncellemesi geldi. Ben bunu yapsam PS3'ümdeki oyunlar, multiMAN ve HEN gider mi?
Benim kırık multiMANli ve HEN'li PS3'üm var ve bunun sistem güncellemesi geldi. Ben bunu yapsam PS3'ümdeki oyunlar, multiMAN ve HEN gider mi?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #2 Sistem güncellemesi için ana sunucuya bağlanması gerekir. Bu da kırık Playstation 3'lerde olmaz. Ya hiç bağlanmaz bağlanırsa da kilitlenir ve tekrar yazılım attırmanız gerekir.
Sistem güncellemesi için ana sunucuya bağlanması gerekir. Bu da kırık Playstation 3'lerde olmaz. Ya hiç bağlanmaz bağlanırsa da kilitlenir ve tekrar yazılım attırmanız gerekir.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 20 Haziran 2021 #3 Galiba yazılım atmanız gerekiyor.