Kırık PS4 alınır mı?

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. PS alma düşüncem var. Daha önce PS deneyimim yok. Araştırmalarım sonucu kırık PS4'leri gördüm. Yama yapma ve ücretsiz oyun yükleme olayı beni cezbetti. Çok fazla bir bütçem yok. 2025 yılında güncel oyunları rahatlıkla oynatır mı? Şu anda PS4 alınır mı? Kırık mı alınmalı yoksa yeni nesile mi yönelmeliyim?

Merhaba. PS alma düşüncem var. Daha önce PS deneyimim yok. Araştırmalarım sonucu kırık PS4'leri gördüm. Yama yapma ve ücretsiz oyun yükleme olayı beni cezbetti. Çok fazla bir bütçem yok. 2025 yılında güncel oyunları rahatlıkla oynatır mı? Şu anda PS4 alınır mı? Kırık mı alınmalı yoksa yeni nesile mi yönelmeliyim?

PS4 artık yeni oyun çıkmıyor şu ana kadarki çıkan oyunları oynamak isterseniz alınabilir ama 5K üstü bence verilmez.

Yazılım sürümü 12.02 ve altındaki sürümler kırılabiliyor. Alacağın cihazın sürümüne dikkat et. Yoksa kırma için beklersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı