ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Merhaba PS4 almayı düşünüyorum. Xbox One S vardı sattım şu an elimde parada var ama kırık parlak kasa PS4 var 9000 TL ve PS4 Slim var sıkıntısız 7000 - 8000 arası hangisini almalıyım sizce? Kararsız kaldım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Merhaba PS4 almayı düşünüyorum. Xbox One S vardı sattım şu an elimde parada var ama kırık parlak kasa PS4 var 9000 TL ve PS4 Slim var sıkıntısız 7000 - 8000 arası hangisini almalıyım sizce? Kararsız kaldım?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Kırık olan daha mantıklı, neredeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz oynayabilirsin. Ama fan sesine katlanacaksın mecburen.
Kırık olan daha mantıklı, neredeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz oynayabilirsin. Ama fan sesine katlanacaksın mecburen.
ErdemCee Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Yerayay dedi: Kırık olan daha mantıklı, neredeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz oynayabilirsin. Ama fan sesine katlanacaksın mecburen. Genişletmek için tıkla... Hocam ps4 pro 1tb buldum 7000 e anlaştık fan sesi vardı sadece evimin burada tamirci vardı şimdi verdim bakıma.
Yerayay dedi: Kırık olan daha mantıklı, neredeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz oynayabilirsin. Ama fan sesine katlanacaksın mecburen. Genişletmek için tıkla... Hocam ps4 pro 1tb buldum 7000 e anlaştık fan sesi vardı sadece evimin burada tamirci vardı şimdi verdim bakıma.
L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 ErdemCee dedi: Hocam ps4 pro 1tb buldum 7000 e anlaştık fan sesi vardı sadece evimin burada tamirci vardı şimdi verdim bakıma. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi cuh kodlusunu aldınız acaba ben de almayı düşünüyorum pro modellerde çok fan sesi var diyirlar
ErdemCee dedi: Hocam ps4 pro 1tb buldum 7000 e anlaştık fan sesi vardı sadece evimin burada tamirci vardı şimdi verdim bakıma. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi cuh kodlusunu aldınız acaba ben de almayı düşünüyorum pro modellerde çok fan sesi var diyirlar