C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 273 Çözümler 1 19 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ekranı kırık çalışmayan bir tabletim var fakat içinde resim vs vardı içindeki verileri nasıl alabilirim?
Merhaba arkadaşlar, ekranı kırık çalışmayan bir tabletim var fakat içinde resim vs vardı içindeki verileri nasıl alabilirim?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.670 Çözümler 34 19 Mayıs 2022 #2 Bilgisayara bağlayıp yapabilirsin sanırım.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #3 CannB dedi: Merhaba arkadaşlar, ekranı kırık çalışmayan bir tabletim var fakat içinde resim vs vardı içindeki verileri nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece ekranı kırıksa ve sadece ekranj çalışmıyorsa USB ile PC'ye bağla tableti. İzin gerekmiyorsa bilgisayardan tabletteki dosyalara erişirsin.
CannB dedi: Merhaba arkadaşlar, ekranı kırık çalışmayan bir tabletim var fakat içinde resim vs vardı içindeki verileri nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece ekranı kırıksa ve sadece ekranj çalışmıyorsa USB ile PC'ye bağla tableti. İzin gerekmiyorsa bilgisayardan tabletteki dosyalara erişirsin.
C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 273 Çözümler 1 19 Mayıs 2022 #4 WukuWukong dedi: Sadece ekranı kırıksa ve sadece ekranj çalışmıyorsa USB ile PC'ye bağla tableti. İzin gerekmiyorsa bilgisayardan tabletteki dosyalara erişirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yaptım ama olmadı başka bir yolu var mıdır peki
WukuWukong dedi: Sadece ekranı kırıksa ve sadece ekranj çalışmıyorsa USB ile PC'ye bağla tableti. İzin gerekmiyorsa bilgisayardan tabletteki dosyalara erişirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yaptım ama olmadı başka bir yolu var mıdır peki
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.571 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #5 Ekranını yaptırtabilirsiniz. Tablet modeli nedir?