Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 16 Kasım 2020 #11 Denji dedi: İşte TV bu. Genişletmek için tıkla... TV güzelmiş. Pahalıdır muhtemelen. Üzüldüm senin adına . Muhtemelen bir TV parası ödersin.
Denji dedi: İşte TV bu. Genişletmek için tıkla... TV güzelmiş. Pahalıdır muhtemelen. Üzüldüm senin adına . Muhtemelen bir TV parası ödersin.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #12 Roux dedi: TV güzelmiş. Pahalıdır muhtemelen. Üzüldüm senin adına . Muhtemelen bir TV parası ödersin. Genişletmek için tıkla... Tamir edilemez mi? Ekran değişimi falan... . Ben kırdım şimdi vicdan azabı çekiyorum... Öfke sorunum var da...
Roux dedi: TV güzelmiş. Pahalıdır muhtemelen. Üzüldüm senin adına . Muhtemelen bir TV parası ödersin. Genişletmek için tıkla... Tamir edilemez mi? Ekran değişimi falan... . Ben kırdım şimdi vicdan azabı çekiyorum... Öfke sorunum var da...
FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #13 Denji dedi: Tamir edilemez mi? Ekran değişimi falan... . Ben kırdım şimdi vicdan azabı çekiyorum... Öfke sorunum var da... Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin.
Denji dedi: Tamir edilemez mi? Ekran değişimi falan... . Ben kırdım şimdi vicdan azabı çekiyorum... Öfke sorunum var da... Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Kasım 2020 #14 FatihCoskun70 dedi: Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Öyle tabi ama bizim ülke vatandaşı için öyle değil. Teknolojik ürünler bizim vatandaşımız için hazine haline geldi fiyatlar yüzünden .
FatihCoskun70 dedi: Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Öyle tabi ama bizim ülke vatandaşı için öyle değil. Teknolojik ürünler bizim vatandaşımız için hazine haline geldi fiyatlar yüzünden .
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #15 FatihCoskun70 dedi: Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Keşke sadece kırdığım şey TV olsa... Öfkemi nasıl kontrol ederim diye bir konu açmıştım. Oraya göz atarsanız anlarsınız...
FatihCoskun70 dedi: Allah sabır versin kral sakin ol cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Keşke sadece kırdığım şey TV olsa... Öfkemi nasıl kontrol ederim diye bir konu açmıştım. Oraya göz atarsanız anlarsınız...
FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #16 Roux dedi: Öyle tabii ama bizim ülke vatandaşı için öyle değil. Teknolojik ürünler bizim vatandaşımız için hazine haline geldi fiyatlar yüzünden . Genişletmek için tıkla... Evet de ne yapalım cana mı gelsin?
Roux dedi: Öyle tabii ama bizim ülke vatandaşı için öyle değil. Teknolojik ürünler bizim vatandaşımız için hazine haline geldi fiyatlar yüzünden . Genişletmek için tıkla... Evet de ne yapalım cana mı gelsin?
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #17 FatihCoskun70 dedi: Evet de ne yapalım cana mı gelsin? Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten belirtilere göre bende dürtü bozukluğu ya da okfb hastalığı var.
FatihCoskun70 dedi: Evet de ne yapalım cana mı gelsin? Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten belirtilere göre bende dürtü bozukluğu ya da okfb hastalığı var.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 17 Kasım 2020 #18 Panel değişimi lazım. Kaça mal olur belli değil.