P pR0Ma Kilopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 90 Çözümler 1 Yer Dominic İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #1 Kırık X360 alsam uygulamalar yükleyip internette dolaşabilecek miyim?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 16 Nisan 2017 #2 pR0Ma dedi: Kırık X360 alsam uygulamalar yükleyip internette dolaşabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bağlanabilirsiniz benim vardı oluyordu demo oyunlar ve marketteki ürünlerden yararlanabilirsiniz.
pR0Ma dedi: Kırık X360 alsam uygulamalar yükleyip internette dolaşabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Bağlanabilirsiniz benim vardı oluyordu demo oyunlar ve marketteki ürünlerden yararlanabilirsiniz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 18 Nisan 2017 #3 XK3y varsa banlanmayabilirsin. JTag yada RGH var ise Live'a baglandigin an "BUUM" ve ban. Hicbir degeri kalmiyor.
XK3y varsa banlanmayabilirsin. JTag yada RGH var ise Live'a baglandigin an "BUUM" ve ban. Hicbir degeri kalmiyor.
kadiryılmaz Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #4 Jtag lı ise bağlamazsın kardeşim
L llll. Deniz Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1 3 Şubat 2020 #5 kadiryılmaz dedi: Jtag lı ise bağlamazsın kardeşim Genişletmek için tıkla... Jtag ne ben bilmiyorum da
kadiryılmaz dedi: Jtag lı ise bağlamazsın kardeşim Genişletmek için tıkla... Jtag ne ben bilmiyorum da
H hasanemre34 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Furkan17TR dedi: XK3y varsa banlanmayabilirsin. JTag yada RGH var ise Live'a baglandigin an "BUUM" ve ban. Hicbir degeri kalmiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bu dediklerinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Furkan17TR dedi: XK3y varsa banlanmayabilirsin. JTag yada RGH var ise Live'a baglandigin an "BUUM" ve ban. Hicbir degeri kalmiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bu dediklerinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Mayıs 2021 #7 hasanemre34 dedi: Kanka bu dediklerinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş, Microsoft bunun önlemini almıştır. Güncelde nasıl bir yol izlenir bilmiyorum.
hasanemre34 dedi: Kanka bu dediklerinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim Genişletmek için tıkla... 3 yıl olmuş, Microsoft bunun önlemini almıştır. Güncelde nasıl bir yol izlenir bilmiyorum.