Kırılan AM4 işlemci yuvası tamir edilebilir mi?

sinyorbc

Hectopat
Daha fazla  
Evet, işlemci pinlerinin eğikliği ve benim eşekliğimden kaynaklı B450 Tomahawk Max anakartın AM4 soketinde bulunan pin yuvalarından 1 tanesi kırıldı ve anakartın B RAM slotları çalışmıyor. Daha bu konuda tecrübe yaşayan var mıdır? Tamiri mümkün müdür? Teşekkürler.

Yaparlar çalışır bir süre tamam oldu dersin ama sonradan tekrar sorun yaşayabilirsin.

Edit: kırılmış yerinden çıkmış sanırım tamiri zor gibi duruyor

Dostum nasıl gerçekleşti bu olay, aynı hataya düşmeyelim bizde geçmiş olsun bu arada.

Garantisi varsa gonder garantiye. Cunki ben daha once tornavida ile sogutucuyu sikarken fazla bastirmamdan dolayi elimden kayip RAM veri yolunu cizip koparmistim garantiye gonderdim para iadesi olarak geri dondu.

Dostum nasıl gerçekleşti bu olay, aynı hataya düşmeyelim bizde geçmiş olsun bu arada.
İkinci el işlemci aldım arkadaş sökerken muhtemelen lak diye çekti soğutucuyu işlemciyl birlikte çıkardı. 2-3 tane ayak yamuktu. Düzelttim fakat son oturttuğum sıra tam oturmamış olacak ki hafif bastırınca güzelce oturdu ama 1 tane işte yuvayı bozdu o son dokunuş. Şunu anladım ki işlemciyi bıraktığın gibi oturuyorsa oturuyor oturmuyorsa ellemeyeceksin fazla.
Garantisi varsa gonder garantiye. Cunki ben daha once tornavida ile sogutucuyu sikarken fazla bastirmamdan dolayi elimden kayip RAM veri yolunu cizip koparmistim garantiye gonderdim para iadesi olarak geri dondu.
Üstad peki hangi markaydı anakartın.

MSI B450 Tomahawk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…