Kırılan iPhone 5s tamiri yapılır mı?

007Force

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle tüm technopat ailesine selam.

Başlıkda dediğim gibi iPhone 5s, 5.kattan aşağı düşünce parçalandı ve tamir yapılır mı, yapılırsa ne kadara maal olur? Sizlere sormak istedim. Telefonun bataryası şişmiş gibi görünüyor. Ekranda herhangi bir hasar yok.
Bir kaç fotoğraf;

-Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun Telefonlardan pek anlamasam da uzun zamandır dokunmatiği çalışmayan tabletime ekranı değiştirmek gerek dediler. 200 TL tutuyormuş. Bir tanıdığa dedik sen baksan belki daha ucuza gelir diye, adam içini açtı tabletin, biraz kurcaladı kendine geldi. Yani size önerim direk ilk gittiğiniz telefoncuya yaptırmayın telefonu, biraz araştırın.

Resimlere bakarak araştırılacak bir konu görmüyorum ne yazık ki. İphone yetkili servisine başvurun. Çünkü telefon dağılmış. Geçmiş olsun.

Üstünden araba geçmiş gibi duruyor geçmiş olsun kardeş. Kasa eğilmiş bir sefer o değişecek ekranın sağlam olduğunu söylüyorsun ama bana pek öyle gelmedi. Tabi içerisinde ki bileşenlerinde hasar görme ihtimali var. Yaptıracağın fiyata yenisini alırsın bence. Hatta tamirini yapmazlar bile belki.

Cihazın garantisi devam ediyorsa sorun olmaz çaresini bulurlar. Eğer cihazın garantisi yoksa işin zor.

Cihazın garantisinin olması bir işe yaramaz. Kullanıcı hatası diyecekleri kesin. Gülerler adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…