Kırılan İşlemci Pini Değiştirilebilir mi?

GhulMatt58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD Athlon X2 eski bir işlemcim vardı. Bu işlemcinin altındaki bir adet pini kırılmış ve birkaç tane de yamulmuş. Düzeltilecek gibi değil zaten takınca klavye fare çalışmıyor. Pinlerinin olduğu yeşil kısım değiştirilebilir mi? Eğer değiştirilirse başka bir işlemcinin AMD Athlon başka bir işlemcim var. Söküp takabilirim elim yatkındır bu işlere. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci dediğin zaten o yeşil şey. Üzerindeki gri kapak.

İşlmciniz ölmüş, değiştirilmez

Tabiki mümkündür. Ben yapabildiğimi kendim hallediyorum çok ince işçilik olan pinleri kuyumcumla hallediyorum. Çok zor bir işlem değil zaten biraz ustalık istiyor o kadar.

Dalga geçiyorsunuz sanırım.

Ayrıca komple İşlemciyi bir korumadan çıkartıp diğerine takmaktan da sözediyor.

Üstündeki kabuk değişse ne olacak. Takacaksanız öbürünü olduğu gibi takın.
Söz ediyor evet ama zaten buna gerek yok pinlerin değiştirilmesi yeterli olacak. Sanırım oda farkında değil

Bende en başta öyle düşünüyordum demekki doğruymuş teşekkürler onu sökmeye çalışacağım ama arada herhangi bir bağlantı vb. yokmu veri nasıl gidiyor yani
Neyi sökeceksiniz? O gri şey yeşil plakaya lehimli. Onu sökemezsiniz, değiştiremezsiniz. İşlemci pinleri ve o yeşil plaka bir bütündür, ayrılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…