Kırılan monitör düzeltilebilir mi?

Bütçe
yok

OmVax

Decapat
Daha fazla  
Monitör
19cspr
Yemek yerken elim çatala çarptı monitöre geldi monitör ün en altında renk kaymaları ya da onun gibi bir şey ismi nedir tam bilmiyorum ama bu konuda ne yapabilirim?
Instagram'da falan adamlar tıklatarak falan düzeltiyordu doğru mudur yalan mı bilmem ama yardımcı olur musunuz? Fazla kurcalayıp daha beter etmek istemiyorum.

bu sol tarafa doğru uzanıyor

Fotoğraf atabilir misiniz hocam?
Şimdi gördüm fotoğrafı bence kendiniz düzeltmeye kalkışmayın bir teknik Servis'e götürün.
Panel değişimi yapmak yerine yeni monitör almak daha mantıklı bunu da söyleyeyim.

Monitörün ekranı kırılmış olabilir. O instagramdaki adamlarda içindeki bir parçayı gevşetiyor vurunca da oturuyordur )

Bence tıklatarak falan düzelecek gibi değil bu daha çok zarar vermeden daha küçük tamir fiyatlarıyla işin içinden kurtulabilirsin. En azından bütçe 300-400 falan olana kadar:'))

Tam doğru mu bilmiyorum ama internette kurutma makinesi tutup yapıyorlardı istiyorsanız internetten bir izleyip bakın.

Tam doğru mu bilmiyorum ama internette kurutma makinesi tutup yapıyorlardı istiyorsanız internetten bir izleyip bakın.

Başka konularda gördüm bu taktiği hepsi yalan olduğunu söylüyor.

Arkadaşlar monitöre alıştım sıkıntı yok 0 israf.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…