M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 Monitör düştü içeriden bir şeyler kırıldı galiba. Tamir olur mu ve olursa ne kadar tutar bilgisi olan var mı? ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe monitör bu. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2023
Monitör düştü içeriden bir şeyler kırıldı galiba. Tamir olur mu ve olursa ne kadar tutar bilgisi olan var mı? ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe monitör bu.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 Garantisi varsa ona baş vurun. Yoksa geçmiş olsun çünkü bunların panelleri genelde kendi fiyatlarına yakın oluyor.
Garantisi varsa ona baş vurun. Yoksa geçmiş olsun çünkü bunların panelleri genelde kendi fiyatlarına yakın oluyor.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #3 Monitöre yazık olmuş hocam, tamir olur ama fiyatına değeceğini sanmıyorum.
A AzureDragon Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 1.394 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #4 Neredeyse yeni monitör fiyatı kadar para ödersin. Yenisini almak daha mantıklı olur.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #5 Hocam merak ettim de ekrana ne çarptı?
M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #6 BY LEWU dedi: Hocam merak ettim de ekrana ne çarptı? Genişletmek için tıkla... Yer kaygandı masa kayınca düştü
BY LEWU dedi: Hocam merak ettim de ekrana ne çarptı? Genişletmek için tıkla... Yer kaygandı masa kayınca düştü
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 31 Mayıs 2023 #7 mert66 dedi: Yer kaygandı masa kayınca düştü Genişletmek için tıkla... Monitör düştü ve sol köşesine bir cisim mi denk geldi, anlayamadım.
mert66 dedi: Yer kaygandı masa kayınca düştü Genişletmek için tıkla... Monitör düştü ve sol köşesine bir cisim mi denk geldi, anlayamadım.
M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #8 Aliyev dedi: Garantisi varsa ona baş vurun. Yoksa geçmiş olsun çünkü bunların panelleri genelde kendi fiyatlarına yakın oluyor. Genişletmek için tıkla... Umarım bitmemiştir şansımı deniyim.
Aliyev dedi: Garantisi varsa ona baş vurun. Yoksa geçmiş olsun çünkü bunların panelleri genelde kendi fiyatlarına yakın oluyor. Genişletmek için tıkla... Umarım bitmemiştir şansımı deniyim.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #9 BY LEWU dedi: Hocam merak ettim de ekrana ne çarptı? Genişletmek için tıkla... Monitor düştü diye açıklamış arkadaş.
BY LEWU dedi: Hocam merak ettim de ekrana ne çarptı? Genişletmek için tıkla... Monitor düştü diye açıklamış arkadaş.
M mert66 Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #10 BY LEWU dedi: Monitör düştü ve sol köşesine bir cisim mi denk geldi, anlayamadım. Genişletmek için tıkla... monitör masanın tam köşesine düştü zaten kavisli olduğu için kırılması kolay oldu sanırım.
BY LEWU dedi: Monitör düştü ve sol köşesine bir cisim mi denk geldi, anlayamadım. Genişletmek için tıkla... monitör masanın tam köşesine düştü zaten kavisli olduğu için kırılması kolay oldu sanırım.