Kırılan monitöre ne yapılabilir?

Framez

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
GamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz
Selam monitörümü masadan düşerken tuttum son anda ama ekranın yarısı gitti ne yapabilirim?
İnternette bazı yerlerde saç kurutma makinesiyle tut gibi bilgiler var doğru mu acaba?

Son düzenleme:
Bir yazılım yardımıyla diğer tarafta kalacak şekilde görüntü ayarlanabilir belki. 1800x1080 gibi mesela, atıyorum. Tüm görüntü sol tarafta kalacak, bozuk kısımda görüntü olmayacak.

Garantisi var ama kullancı hatasından alır
Parayla falan tamir ettireyim mi?

Tüm paneli değiştirecekler muhtemelen, cebini yakmayacaksa tamir ettirebilirsin tabii ki. Muhtemelen bir monitör parası daha isteteceklerdir. Bizim TV bozulmuştu bu şekilde, aynı TV'yi tekrar alır gibi para vermiştik.

Garanti süresi içinde kullanıcı hatası olsa bile yenisini gönderebilirler benim farenin sol tiki kırılmıştı benim hatam olmasına rağmen SteelSeries yeni bir fare gönderdi Markanın destek bölümüne yazın bence denemekten zarar gelmez.

Hocam İncehesap'tan almıştım mail fotoğraf attım ama bilmiyorum Türk firma olunca ben para alacaklarını düşünüyorum.

Hocam İncehesap'tan almıştım mail fotoğraf attım ama bilmiyorum Türk firma olunca ben para alacaklarını düşünüyorum.
Aldığınız yer yerine direkt monitörün firmasına yazmayı deneyin eğer popüler bir firma ise cevap verir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…