Kırılan monitöre yan sanayi ekran takılır mı?

358319

Hectopat
Excalibur 23 inç Curved monitörüm kırıldı. Orijinal fiyatları monitörle aynı neredeyse. Çakma takılır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur 23 inç Curved monitörüm kırıldı. Orijinal fiyatları monitörle aynı neredeyse. Çakma takılır mı acaba?
Panelden mi bahsediyorsunuz? Öyleyse takılır.

Monitörünüz cidden çok kötü. Keşke başka modellere baksaydınız.

Hocam monitörün üretim zorluğunun ve maliyetinin %90'ı zaten ekranı. Üstüne sizin ki Curved bir ekran dolayısıyla çok daha zor. En temizi yeni bir ekran almak maalesef ki, geçmiş olsun.
Evet hocam maalesef. Teşekkür ederim.

Panelden mi bahsediyorsunuz? Öyleyse takılır.

Monitörünüz cidden çok kötü. Keşke başka modellere baksaydınız.

Evet panel. İnce ve zarifti çok hoşuma gitti. 200Hz olması da çok cezbetti ve sorunsuzdu ghosting vs hiç bir sorun yoktu şansıma öyle denk geldi. Nasip.

Yumruk mu attın reis Dark soul oynarken.

Yok :) pes oynarken oldu klavyenin üstüne düştü, ayakları çok dandik çok ince. 3 gün kullanmak nasip oldu.

@358319
Çok kötü olmuş 3 günlük cihaz sonuçta, eğer evinizde böyle hasarları karşılayan bir sigortanız varsa faturasıyla başvurun paranın bir kısmını size ödeyeceklerdir ama başka yapılacak bir şey yok monitörü yaptırmak veya değiştirmek durumundasınız.

Evet erken talihsizlik. Bilgi için sağ olun hocam.
Hocam aynı monitörü kullanıyorum ve masaya bantladım ayaklarından, böylece düşmüyor hiçbir şekilde, ben masaya falan çok çarpıyorum. Bantlamasam ben de sizin gibi kırardım herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı