Excalibur 23 inç Curved monitörüm kırıldı. Orijinal fiyatları monitörle aynı neredeyse. Çakma takılır mı acaba?
Panelden mi bahsediyorsunuz? Öyleyse takılır.Excalibur 23 inç Curved monitörüm kırıldı. Orijinal fiyatları monitörle aynı neredeyse. Çakma takılır mı acaba?
300 civarı satmanın anlamı bence yok.Monitör kötü zaten. Bütçe yetiyorsa onu satıp farklı bir şey almanız.
Excalibur 23 inç Curved monitörüm kırıldı. Orijinal fiyatları monitörle aynı neredeyse. Çakma takılır mı acaba?
Evet hocam maalesef. Teşekkür ederim.Hocam monitörün üretim zorluğunun ve maliyetinin %90'ı zaten ekranı. Üstüne sizin ki Curved bir ekran dolayısıyla çok daha zor. En temizi yeni bir ekran almak maalesef ki, geçmiş olsun.
Panelden mi bahsediyorsunuz? Öyleyse takılır.
Monitörünüz cidden çok kötü. Keşke başka modellere baksaydınız.
Yumruk mu attın reis Dark soul oynarken.
Hocam aynı monitörü kullanıyorum ve masaya bantladım ayaklarından, böylece düşmüyor hiçbir şekilde, ben masaya falan çok çarpıyorum. Bantlamasam ben de sizin gibi kırardım herhalde.Evet erken talihsizlik. Bilgi için sağ olun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.