Çözüldü Kırılan Oyunların Listelendiği Site

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Bir ara burada bir arkadaş paylaşmıştı linkini. Kırılmış ve crack'lenmiş oyunların listelendiği bir site vardı? Hangi site acaba o? Korsana destek yok falan yazmayın korsan bir oyunuma destek için sormuyorum bunu sadece o sitenin adını soruyorum o kadar.

Allahını seven bir kul şu Starcraft Remastered'i kırsa keşke .
Yok Koreliler dışında oynayanı da yok neden bedava çıkartmadın.
Remastered'ını bilmem ama 1 ve 2. oyunu Battle.net üzerinden ücretsiz zaten. Remastered illa diyorsan o ayrı tabii

Allah'ını seven bir kul şu Starcraft Remastered'i kırsa keşke .
Yok koreliler dışında oynayanı da yok neden bedava çıkartmadın.

İleri de hiç kırılmayacak çünkü Gamepass gibi şeyler yaygınlaşacak. Bu da demek oluyor ki kırmak sen istiyor? Aşırı profesyonnellik Gamepass istiyor.

Remastered'ını bilmem ama 1 ve 2. oyunu Battle.net üzerinden ücretsiz zaten. Remastered illa diyorsan o ayrı tabii
Bence 1 en iyisi.
2 daha kolay gibi ve çok ünit var, alışması zor. (berbat oynarım aslında normalini.).
Remastered ile grafikler düzeldi asıl mesele o. 4K ya kadar grafik desteği var .
Ben hala ICCup üzerinde sürünüyorum .

2 daha kolay gibi ve çok ünit var, alışması zor.
Evet çok karmaşıklaştırmışlar. Hatta biraz hangisi ne işe yarıyor derken bayıyor insanı Yine de Starcraft iyidir açıkçası. AoE 4'te de aynı hatayı yapmazlar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…