3. fotoğrafta sağ tarafta yazıyor PCB modeli P010-246-10 sanırım. Google'da bu kartın şemasını bulup bu dirençlerin değerini şemadan bakabilirsiniz. "badcaps" gibi sitelerde bu şemalar paylaşılıyor. Eliniz yatkınsa bu şekilde kendiniz bile tamir edebilirsiniz.
Kartın modelini görebileceğimiz başka fotoğraf var mı elinizde? PCB üzerinde böyle yazılar olur onlara bakıp internette şema arayabiliriz. Kart üzerinde P010-2XX-xx diye bir yazı aramanız lazım.
Ya da kopan parçaları bulabilir misiniz? Onların üzerlerinde değerleri yazar.
Benim evimde R9 280 3GB mevcut. 2 tane konnektörü arızalı adamlar bana reballing diyor 1500tl fiyat çektiler. 2 tane konnektör değişse akacak kart. Adamlar kandırmadan nasıl para kazansın .D
Chipte sorun varsa, ki hiç sanmıyorum, fiyat doğrudur fakat bu kırığın sıkıntı çıkarması için sistem açıkken falan kırılması lazım anlaşılan tamirci pek bir şey bilmiyor siz başkalarına da götürün pişman olmayın.
Chipte sorun varsa, ki hiç sanmıyorum, fiyat doğrudur fakat bu kırığın sıkıntı çıkarması için sistem açıkken falan kırılması lazım anlaşılan tamirci pek bir şey bilmiyor siz başkalarına da götürün pişman olmayın.