Kırılan SteelSeries Artics Prime garantiye gönderilir mi?

NoxHit

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600
Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5
M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2
Kasa: Corsair İcue 3000d
Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt
Mouse:Fantech Helios 2 Pro s
Klavye:Asus rog strix scope nx
Kulaklık:Asus Rog Pelta
Meslek
Öğrenci
Kulaklığın şu kısmı kırıldı. Kafama takarken falan kırık olan yer açılıyor. Yakında komple kırılacak gibi hissediyorum. Bunu garantiye gönderebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 20230528_134248.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 69
Kırılması kullanıcı hatası olduğunu gösterir boşuna kargolarla bekleme süreleriyle uğraşma bir sonuç alamazsın.

SteelSeries Ebay kulaklığı gibi maalesef. Çoğu kronik sorun olarak kırılıyor ve değişim sağlanır evet.

Kulaklığın şu kısmı kırıldı. Kafama takarken falan kırık olan yer açılıyor. Yakında komple kırılacak gibi hissediyorum. Bunu garantiye gönderebilir miyim?

Ufak bir çatlağa benziyor daha fazla açılmadan sağlam bir yapıştırıcı ile yapıştırın bence.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz, sizden kaynaklımı kendisinden mi attı?

Kulaklığı narin kullanmama rağmen kırıldı çıkarırken yavaş koyuyorum takarken dikkat ediyorum bir kere takarken tık diye ses geldi sonra bandın oradaki plastiğin çıktığını fark ettim onu takarken bu kırığı fark ettim 7 8 aydır kullanıyorum daha 1 yıl bile dolmadı.

Ücretli tamir yapabilirler.

Tahmini ne kadar tutar.

Bende almayı dusunuyorumda görünce merak ettim. Blackshark ile arasında kaldım memnunmusunuz peki kulaklıktan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…