YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Mayıs 2021 #1 Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 22 Mayıs 2021 #2 Hava boşluğu kaldıysa toz, pislik girdiği için olabilir. Benim hiçbir kırılmaz cam serüvenimde sararma olmadı.
Hava boşluğu kaldıysa toz, pislik girdiği için olabilir. Benim hiçbir kırılmaz cam serüvenimde sararma olmadı.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 22 Mayıs 2021 #3 Sararmaya başladı ise, sararmaya devam etmesi de çok olası. Değiştirmenizi tavsiye ederim.
jeunesturcs Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 873 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 22 Mayıs 2021 #4 Kalite ve materyale bağlı. Isınmadan dolayı özellikle altında bulunan yapışkan madde sararma yapabilir.
Kalite ve materyale bağlı. Isınmadan dolayı özellikle altında bulunan yapışkan madde sararma yapabilir.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Mayıs 2021 #5 Mutfak gibi buharlı bir yerde çalışıyorsanız olabilir. Veya aldığınız camın plastik kalitesi düşük olabilir.
Mutfak gibi buharlı bir yerde çalışıyorsanız olabilir. Veya aldığınız camın plastik kalitesi düşük olabilir.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Mayıs 2021 #6 YamukAdam dedi: Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıllık kırılmaz cam olan telefon, babam bana verdi hala sarılık yok. İyi takmanız gerek sararmaması için.
YamukAdam dedi: Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıllık kırılmaz cam olan telefon, babam bana verdi hala sarılık yok. İyi takmanız gerek sararmaması için.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #7 Kalitesiz bir cam kullanıyorsanız yüksek sıcaklıklarda sararma yapabiliyor.
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 641 23 Mayıs 2021 #8 YamukAdam dedi: Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı? Genişletmek için tıkla... Hava kaldıysa kir birikir sadece slikon kılıf radyosyondan sararır kısa sürede. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
YamukAdam dedi: Telefondaki kırılmaz camı 2 hafta önce taktırmıştım. Su ile teması hiç olmadı. Kenarları biraz sarardı gibi. Daha sararır mı? Genişletmek için tıkla... Hava kaldıysa kir birikir sadece slikon kılıf radyosyondan sararır kısa sürede.