T twirlanta00 Femtopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 25 10 Ağustos 2022 #1 Kırılmış cihaz alıp orijinal haline getirebilir miyim? Getirirsem hiç kırılmamış cihazdan ne gibi farklılıklar olur?
Kırılmış cihaz alıp orijinal haline getirebilir miyim? Getirirsem hiç kırılmamış cihazdan ne gibi farklılıklar olur?
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 10 Ağustos 2022 #2 OFW yüklemeniz lazım orjinal olması için. Basit bir işlem. Kırılmamış cihazdan farkı kalmaz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 10 Ağustos 2022 #3 Evet çevrilebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olur. Ben daha önceden çevirmiştim. Sonra mecbur tekrar kırdım
Evet çevrilebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olur. Ben daha önceden çevirmiştim. Sonra mecbur tekrar kırdım