Kırılmış PS5'teki oyunları oynatıktan sonra normal olarak kullanılır mı?

audience

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından hediye olarak kırılmış PS5 geldi. İçinde şu an 8 tane oyun kurulu. Oyunlar;
Elden Ring
God of War: Ragnarök
The Last of Us part 1
Spider-Man
Uncharted legacy of the thives
Assassin's Creed Valhalla
The Witcher 3: Wild Hunt
Horizon forbidden West
Bana cihazı internete bağlamamam, aksi takdirde oyunların bir daha çalışmayacağı söylendi. Şimdi ben bu oyunları oynayıp bitirsem daha sonra cihazı normal olarak kullanabilir miyim? Yani Online olarak yeni oyunlar indirme şansım var mı? Eğer yoksa kendim yeni oyun yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

O oyunları bitir sonra cihazı sıfırla tamamen.

Güncellemeye izin verirsen crack ortadan kalkar, normal bir şekilde kullanırsın.

Hacı adam nasıl PS5'i kırdı açıklasana? Bir de sana nasıl hediye olarak geldi PS5? Sıfırla direk PS5'i bir de kıran arkadaş kim bize de öğretsin

Hacı adam nasıl PS5'i kırdı açıklasana? Bir de sana nasıl hediye olarak geldi PS5? Sıfırla direk PS5'i bir de kıran arkadaş kim bize de öğretsin

PS5 yok ki kıralım.

Valla inan ben hiç anlamam böyle şeylerden. Özbekistan dan geldi bana da. Orda çok normalmiş herkes bu şekilde satın alıyormuş. Aslında oyunları bitirip bu şekilde satsam alıcısı olur herhalde.

Vallahi inan ben hiç anlamam böyle şeylerden. Özbekistan'dan geldi bana da. Orada çok normalmiş herkes bu şekilde satın alıyormuş. Aslında oyunları bitirip bu şekilde satsam alıcısı olur herhalde.

Hocam o Özbekistan'daki kardeşin DC'si var mı? Bu devasa bir buluş, tüm PS5'leri kırma işlemini tanesini 2 binden satabiliriz.

Hocam o Özbekistan'daki kardeşin DC'si var mı? Bu devasa bir buluş, tüm PS5'leri kırma işlemini tanesini 2 binden satabiliriz.

PS 5 kırma işlemi bulundu diye biliyorum en son oyun yükleme konusunda biraz sıkıntılar vardı onları da çözdülerse olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…