Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #11 Tuğra Akın dedi: PS 5 kırma işlemi bulundu diye biliyorum en son oyun yükleme konusunda biraz sıkıntılar vardı onları da çözdülerse olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kırma işlemi nasıl yapılıyor? Jailbreak öğretin bize. Ben yakın zamanda PS5 alacağım. Pro çıkınca da alabilirim orası kesin değil gerçi.
Tuğra Akın dedi: PS 5 kırma işlemi bulundu diye biliyorum en son oyun yükleme konusunda biraz sıkıntılar vardı onları da çözdülerse olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kırma işlemi nasıl yapılıyor? Jailbreak öğretin bize. Ben yakın zamanda PS5 alacağım. Pro çıkınca da alabilirim orası kesin değil gerçi.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #12 Ahmsef dedi: Hocam kırma işlemi nasıl yapılıyor? Jailbreak öğretin bize. Ben yakın zamanda PS5 alacağım. Pro çıkınca da alabilirim orası kesin değil gerçi. Genişletmek için tıkla... Bende kırılmasını bilmiyorum hocam haberlere bakarsanız bulursunuz belki.
Ahmsef dedi: Hocam kırma işlemi nasıl yapılıyor? Jailbreak öğretin bize. Ben yakın zamanda PS5 alacağım. Pro çıkınca da alabilirim orası kesin değil gerçi. Genişletmek için tıkla... Bende kırılmasını bilmiyorum hocam haberlere bakarsanız bulursunuz belki.
audience Zeptopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 Ahmsef dedi: Hocam o Özbekistan'daki kardeşin DC'si var mı? Bu devasa bir buluş, tüm PS5'leri kırma işlemini tanesini 2 binden satabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyle bir şey yapabilirsek ben gerekli irtibatı sağlayabilirim. Benim eşim Özbek. Zaten hediye olarak o getirdi bana. Satın aldığı yer cihazla ilgili herhangi bir şey olursa telegramdan ulaşın hallederiz demişler.
Ahmsef dedi: Hocam o Özbekistan'daki kardeşin DC'si var mı? Bu devasa bir buluş, tüm PS5'leri kırma işlemini tanesini 2 binden satabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyle bir şey yapabilirsek ben gerekli irtibatı sağlayabilirim. Benim eşim Özbek. Zaten hediye olarak o getirdi bana. Satın aldığı yer cihazla ilgili herhangi bir şey olursa telegramdan ulaşın hallederiz demişler.