Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #11 szoboszlaii dedi: Adam gibi temizlesen, hiç böyle şeylere, gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkarınca elim acıyor ne yapmam gerek.
szoboszlaii dedi: Adam gibi temizlesen, hiç böyle şeylere, gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkarınca elim acıyor ne yapmam gerek.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 5 Temmuz 2022 #12 ErenKalkan dedi: Tavada ısıtıyor? Arkadaş onu ayarlayamayabilir yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Zorla yapsın diye ısrar etmiyorum ki? Kendisi riskini alabiliyorsa yapar.
ErenKalkan dedi: Tavada ısıtıyor? Arkadaş onu ayarlayamayabilir yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Zorla yapsın diye ısrar etmiyorum ki? Kendisi riskini alabiliyorsa yapar.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 5 Temmuz 2022 #13 Merhabaaa dedi: Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi içinde karıca geziyor pirinç, ekmek kırıntısı, reçel, bezelye falan var. Bir sorum daha olacak hamam böceği gelir mi? İlaç falan sıkmam gerek mi klavyeye? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ama o klavyeyi çöpe at yenisi al One.
Merhabaaa dedi: Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi içinde karıca geziyor pirinç, ekmek kırıntısı, reçel, bezelye falan var. Bir sorum daha olacak hamam böceği gelir mi? İlaç falan sıkmam gerek mi klavyeye? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ama o klavyeyi çöpe at yenisi al One.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #14 Merhabaaa dedi: Tuşları çıkarınca elim acıyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Konu mizah amaçlımı hocam, lütfen buradaki insanların zamanını almayın. Yardım bekleyen çok insan var.
Merhabaaa dedi: Tuşları çıkarınca elim acıyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Konu mizah amaçlımı hocam, lütfen buradaki insanların zamanını almayın. Yardım bekleyen çok insan var.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #15 455146 dedi: Zorla yapsın diye ısrar etmiyorum ki? Kendisi riskini alabiliyorsa yapar. Genişletmek için tıkla... Tavada ıstma derken yağ ile mi?
455146 dedi: Zorla yapsın diye ısrar etmiyorum ki? Kendisi riskini alabiliyorsa yapar. Genişletmek için tıkla... Tavada ıstma derken yağ ile mi?
BThan19 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 5 Temmuz 2022 #16 Troll bence ya ahaha.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 5 Temmuz 2022 #17 Merhabaaa dedi: Yapışmış reçel falan çıkmıyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Temziliyorum dediğiniz peçeteyle silmek mi eğer öyleyse geçmemesi normal.
Merhabaaa dedi: Yapışmış reçel falan çıkmıyor ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Temziliyorum dediğiniz peçeteyle silmek mi eğer öyleyse geçmemesi normal.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #18 szoboszlaii dedi: Konu mizah amaçlımı hocam, lütfen zamanımı almayın. Yardım bekleyen çok insan var. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddiyim mizah amaçlı neden açayım ki tek tek sökmüştüm bir gün boyunca elim acıdı hep. HONDA VTEC 1.6 dedi: Temziliyorum dediğiniz peçeteyle silmek mi eğer öyleyse geçmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Kulak temizleme çubuğunu ıslatıp yapmıştım tiktokta vardı.
szoboszlaii dedi: Konu mizah amaçlımı hocam, lütfen zamanımı almayın. Yardım bekleyen çok insan var. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddiyim mizah amaçlı neden açayım ki tek tek sökmüştüm bir gün boyunca elim acıdı hep. HONDA VTEC 1.6 dedi: Temziliyorum dediğiniz peçeteyle silmek mi eğer öyleyse geçmemesi normal. Genişletmek için tıkla... Kulak temizleme çubuğunu ıslatıp yapmıştım tiktokta vardı.
Atakan Özbakan Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #19 Merhabaaa dedi: Tavada ıstma derken yağ ile mi? Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim koy tereyağı, zeytinyağı, ayçiçek yağı, karıştır hepsini koy kardeşim. (!)
Merhabaaa dedi: Tavada ıstma derken yağ ile mi? Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim koy tereyağı, zeytinyağı, ayçiçek yağı, karıştır hepsini koy kardeşim. (!)
H HexaTech Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 46 5 Temmuz 2022 #20 klavyenin resmini atsana çok merak ettim ya.