R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 439 16 Ağustos 2025 #1 Çok uzun zaman oldu alalı. Neredeyse hiç yıkamadım. Yıkasam oyunlarda performans alır mıyım? Ve ayrıca nasıl ve ne ile yıkamalıyım?
Çok uzun zaman oldu alalı. Neredeyse hiç yıkamadım. Yıkasam oyunlarda performans alır mıyım? Ve ayrıca nasıl ve ne ile yıkamalıyım?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.335 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 ragjer dedi: Çok uzun zaman oldu alalı. Neredeyse hiç yıkamadım. Yıkasam oyunlarda performans alır mıyım? Ve ayrıca nasıl ve ne ile yıkamalıyım? Genişletmek için tıkla... Yani performansı bırakın hocam sizce o kirli şeyin içinde oynamanız sizi rahatsız etmiyor mu banyoya atın artık şampuanla mı kalıp sabunlamı yaparsınız bilmem bir güzel köpürtün telefon ile durulayın. Artı 0 Eksi
ragjer dedi: Çok uzun zaman oldu alalı. Neredeyse hiç yıkamadım. Yıkasam oyunlarda performans alır mıyım? Ve ayrıca nasıl ve ne ile yıkamalıyım? Genişletmek için tıkla... Yani performansı bırakın hocam sizce o kirli şeyin içinde oynamanız sizi rahatsız etmiyor mu banyoya atın artık şampuanla mı kalıp sabunlamı yaparsınız bilmem bir güzel köpürtün telefon ile durulayın.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Mouse kayma hızınızı yavaşlatabilir kirler. Banyoda duvara yapıştırıp çok az şampuan ve su tutarak temizleyin. Artı 0 Eksi
Mouse kayma hızınızı yavaşlatabilir kirler. Banyoda duvara yapıştırıp çok az şampuan ve su tutarak temizleyin.