Kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Lanetli

Decapat
Daha fazla  
Selam, önemli bir konu danışmak istiyorum.
Dipnot: X ve Y kişisi diye ayıracağım.

Öncelikle ben şu anda ayrılmak istediğim X kişisi ile 2020'den beri tanışıyorum. Son zamanlarda çok fazla fotoğraf atmaya başladi bu kız, ben çakmıştım tabii. Açıldı bana hayır dedim. fakat ikincide uzatamadım, intihara meyilliydi kız, korktum. Sevgili olduk ama soğuk yapmama rağmen benden soğumadı hala.

Ve ben y kişisine aşığım, ciddi düşünüyoruz. Aldatmak da istemiyorum X kişisini fakat kendine zarar verir diye korkuyorum. Ne desem nasıl söylesem bilemedim. Yardımcı olursanız taktik verirseniz çok sevinirim.

Not: Reşit değiliz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum neden böyle bir şey yapıyorsun? Madem hoşlandığın kişi y kişisi neden X ile birliktelik yaşıyorsun? Yazık cidden, madem ciddi düşünüyorsun, direk evlen. X dediğin kızın da duyguları var.

Öncelikle ben şu anda ayrılmak istediğim X kişisi ile 2020'den beri tanışıyorum. Son zamanlarda çok fazla fotoğraf atmaya başladi bu kız, ben çakmıştım tabii. Açıldı bana hayır dedim. Fakat ikincide uzatamadım, intihara meyilliydi kız, korktum. Sevgili olduk ama soğuk yapmama rağmen benden soğumadı hala.

Ve ben y kişisine aşığım, ciddi düşünüyoruz. Aldatmak da istemiyorum X kişisini fakat kendine zarar verir diye korkuyorum. Ne desem nasıl söylesem bilemedim. Yardımcı olursanız taktik verirseniz çok sevinirim.

Kanka tebrik ediyorum. Kendini harika bir çıkmaza sokmuşsun. Eğer Türkçe'n iyi ise kıza yavaştan soğuk davranmaya başla (anında soğuk yapma, yavaş yavaş, çaktırmadan), en sonunda nazik bir dille Y'ye aşık olduğunu söylemeden ayrılmak istediğini söyle.

Öncelikle ben şu anda ayrılmak istediğim X kişisi ile 2020'den beri tanışıyorum. Son zamanlarda çok fazla fotoğraf atmaya başladi bu kız, ben çakmıştım tabii. Açıldı bana hayır dedim. fakat ikincide uzatamadım, intihara meyilliydi kız, korktum. Sevgili olduk ama soğuk yapmama rağmen benden soğumadı hala.

Hocam çakmıştım derken hangi anlamda? 😳

Technopat Haberler

Geri
Yukarı