lasthyren Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 953 Çözümler 23 31 Temmuz 2024 #11 Gamanas dedi: hayır baktım da bunlar değil. flash dash'i izlerdim ama neydi acaba ya hiç hatırlayamıyorum. Yine de teşekkür ederim bu arada çizgi filmde yarışı izleyen ekip falanda vardı hatta takımın üniversite gibi bir binası vesaire vardı Genişletmek için tıkla... @Gamanas sanırım biliyorum eskiden kanal D' de yayınlanırdı türkçe ismi "minik yarışçılar" ingilizce adı "go for speed" hatta şuan internette türkçe dublajlı bölümlerin de mevcut bir bak eğer buysa buradan bilgilendirir misin beni Link : Minik Yarışçılar 1. Bölüm Türkçe İzle Honoka Tōshiba, abisiyle karşılama umuduyla araba yarışlarına katılır ve birinci olmaya çalışır. cizgivedizi.com
Gamanas dedi: hayır baktım da bunlar değil. flash dash'i izlerdim ama neydi acaba ya hiç hatırlayamıyorum. Yine de teşekkür ederim bu arada çizgi filmde yarışı izleyen ekip falanda vardı hatta takımın üniversite gibi bir binası vesaire vardı Genişletmek için tıkla... @Gamanas sanırım biliyorum eskiden kanal D' de yayınlanırdı türkçe ismi "minik yarışçılar" ingilizce adı "go for speed" hatta şuan internette türkçe dublajlı bölümlerin de mevcut bir bak eğer buysa buradan bilgilendirir misin beni Link : Minik Yarışçılar 1. Bölüm Türkçe İzle Honoka Tōshiba, abisiyle karşılama umuduyla araba yarışlarına katılır ve birinci olmaya çalışır. cizgivedizi.com