fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Aralık 2021 #1 Elimde bir miktar kırmızı gres yağı var. Genel olarak fanlarda kullanmak istiyorum. Bir sorun olur mu, sıvı yağlardan daha mı iyidir?
Elimde bir miktar kırmızı gres yağı var. Genel olarak fanlarda kullanmak istiyorum. Bir sorun olur mu, sıvı yağlardan daha mı iyidir?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Aralık 2021 #2 fromhell1 dedi: Elimde bir miktar kırmızı gres yağı var. Genel olarak fanlarda kullanmak istiyorum. Bir sorun olur mu, sıvı yağlardan daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Silah yağı ile yağlayın.
fromhell1 dedi: Elimde bir miktar kırmızı gres yağı var. Genel olarak fanlarda kullanmak istiyorum. Bir sorun olur mu, sıvı yağlardan daha mı iyidir? Genişletmek için tıkla... Silah yağı ile yağlayın.
poqinos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #3 Fanı yavaşlatır.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Aralık 2021 #4 474374 dedi: Silah yağı ile yağlayın. Genişletmek için tıkla... Elimde sadece makine yağı ve kırmızı gres var hocam.
474374 dedi: Silah yağı ile yağlayın. Genişletmek için tıkla... Elimde sadece makine yağı ve kırmızı gres var hocam.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #5 fromhell1 dedi: Elimde sadece makine yağı ve kırmızı gres var hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç yağlama daha iyi sadece içini sil kurula.
fromhell1 dedi: Elimde sadece makine yağı ve kırmızı gres var hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç yağlama daha iyi sadece içini sil kurula.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Aralık 2021 #6 Kadirxds dedi: Hiç yağlama daha iyi sadece içini sil kurula. Genişletmek için tıkla... Sürtünme ne olacak?
Kadirxds dedi: Hiç yağlama daha iyi sadece içini sil kurula. Genişletmek için tıkla... Sürtünme ne olacak?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #7 fromhell1 dedi: Sürtünme ne olacak? Genişletmek için tıkla... Birşey olmayacak ben öyle yapıyorum daha verimli ve hızlı dönüyor. İçini temizle kurula dene beğenmedin mi o zaman sok yağın içine öyle dene hangisi güzelse tak. Motor yağı tortu bırakır. Gres yağı kalın ise daha beter yapar.
fromhell1 dedi: Sürtünme ne olacak? Genişletmek için tıkla... Birşey olmayacak ben öyle yapıyorum daha verimli ve hızlı dönüyor. İçini temizle kurula dene beğenmedin mi o zaman sok yağın içine öyle dene hangisi güzelse tak. Motor yağı tortu bırakır. Gres yağı kalın ise daha beter yapar.