Kırmızı reçete ile ilaç kullanmak öğretmenliğe engel mi?

R3dstar

Decapat
Daha fazla  
merhaba daha once psikaytriye gitmistim ve bu ilaclari almistim. (kullandim bittiler) ingilizce ogretmenligi okumayi dusunuyorum atanmada yada universiteye girmeye vs herhangi bir etkisi olurmu (kirmizi recete olarak gozukuyor) doktora sormustum sorun olmaz demisti ama yine de tam bilgisi olan aydinlatabilirse sevinirim

MİSOL 50 MG 28 FİLM TABLET

TRANKO-BUSKAS 10 + 10 MG KAPLI TABLET (20)

MEDİKİNET 20 MG DEĞİŞTİRİLMİŞ SALIMLI KAPSÜL (30 KAPSÜL)

bu arada bugun de dahil olmak uzere 2 kere gittim ve tani kisminda herhangi birsey yazmiyor e nabiz da(bugun de prozac verdi ama recetesi normal diyor)

Merhaba daha once psikaytriye gitmistim ve bu ilaclari almistim. (kullandim bittiler) İngilizce ogretmenligi okumayi dusunuyorum atanmada ya da universiteye girmeye vs herhangi bir etkisi olur mu (kirmizi recete olarak gozukuyor) doktora sormustum sorun olmaz demisti ama yine de tam bilgisi olan aydinlatabilirse sevinirim

MİSOL 50 MG 28 FİLM TABLET

TRANKO-BUSKAS 10 + 10 MG KAPLI TABLET (20)

MEDİKİNET 20 MG DEĞİŞTİRİLMİŞ SALIMLI KAPSÜL (30 KAPSÜL)

Bu arada bugün de dahil olmak uzere 2 kere gittim ve tani kisminda herhangi bir şey yazmiyor e nabiz da(bugün de prozac verdi ama recetesi normal diyor)

Bu ilaçlar, öğretmenin görevini güvenli ve etkili bir şekilde yerine getirmesini engelliyorsa, işverenler veya sağlık kurulları durumu değerlendirebilir. Öğretmenin psikolojik durumu ve tedavi süreci de dikkate alınır. Ancak, sadece kırmızı reçeteli ilaç kullanıyor olmak, tek başına öğretmenlik yapmaya engel teşkil etmez. Bu tür durumlarda bir sağlık raporu gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı