BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 6 Ekim 2020 #11 Eğer keyif ve sohbet için istiyorsanız ve İzmir taraflarında tanıdığınız varsa Şirince'nin mürdüm eriği şarabı çok keyiflidir.
Eğer keyif ve sohbet için istiyorsanız ve İzmir taraflarında tanıdığınız varsa Şirince'nin mürdüm eriği şarabı çok keyiflidir.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Ekim 2020 #12 Cabernet Sauvignon. Bundan kötü çıkmaz. Teşekkürü sonra edersin.
H HakanSs359 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 47 15 Ekim 2020 #13 BatuShaan dedi: Eğer keyif ve sohbet için istiyorsanız ve İzmir taraflarında tanıdığınız varsa Şirince'nin mürdüm eriği şarabı çok keyiflidir. Genişletmek için tıkla... evet keyif ve sohbet için istiyordum.Teşekkürler
BatuShaan dedi: Eğer keyif ve sohbet için istiyorsanız ve İzmir taraflarında tanıdığınız varsa Şirince'nin mürdüm eriği şarabı çok keyiflidir. Genişletmek için tıkla... evet keyif ve sohbet için istiyordum.Teşekkürler