Merhabalar, gruba yeni üye oldum. Bir sorum olacaktı: İnternette araştırdım fakat buraya da danışmak istedim, Max 350 civarı kırmızı Switch oyuncu klavyesi ile oyuncu mouse önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, gruba yeni üye oldum. Bir sorum olacaktı: İnternette araştırdım fakat buraya da danışmak istedim, Max 350 civarı kırmızı Switch oyuncu klavyesi ile oyuncu mouse önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bir de şu klavye var, test etme şansım olmuştu. Güzel hissettirdi, bir bakabilirsin ancak pek önermiyorum.
Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Razer Cynosa Lite önerecektim ancak fiyatı fırlamış. Buyurun.
Merhaba. Bugün hazır indirim sezonundayken sizlerle birlikte karışık çevre birimleri önerilerimi paylaşacağım. Hadi başlayalım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu makalemi konulara atabilirsiniz ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkese harika...