clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 15 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bugün ormanda bunu buldum. Sizce değerli bir şey midir? Değerli değilse bir ismi var mıdır? Sürprizbozan: Taş 1 Sürprizbozan: Taş 2 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2022
Arkadaşlar bugün ormanda bunu buldum. Sizce değerli bir şey midir? Değerli değilse bir ismi var mıdır? Sürprizbozan: Taş 1 Sürprizbozan: Taş 2
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 Başkalaşımını tamamlayamamış bir granite benziyor Artı 0 Eksi
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #12 clarkberk dedi: Arkadaşlar mizah yeteneklerinizi ortaya çıkarmaya gerek yok. Sadece bir isminin olup olmadığını merak ettim granit andezit vs. gibi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka birader? Redstone diyoruz git yap bir kapı sistemi. Bedrock'da ara he netherite'de ara. Artı 0 Eksi
clarkberk dedi: Arkadaşlar mizah yeteneklerinizi ortaya çıkarmaya gerek yok. Sadece bir isminin olup olmadığını merak ettim granit andezit vs. gibi. Genişletmek için tıkla... Ne alaka birader? Redstone diyoruz git yap bir kapı sistemi. Bedrock'da ara he netherite'de ara.
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 15 Nisan 2022 #13 KorkusuzViking dedi: Bir taşa benziyor. Genişletmek için tıkla... Sen ne diyorsun ya, hayretler içerisindeyim. Artı 0 Eksi
KorkusuzViking dedi: Bir taşa benziyor. Genişletmek için tıkla... Sen ne diyorsun ya, hayretler içerisindeyim.