- Makaleler
- 4
Sonic evreni ile kısıtlı bir yapıda film. Ama buna rağmen;
Eğlenceli,
Aksiyonu bul,
Animasyonu şahane bir filmdi.
Bu tarz tadında Ant-Man 1 ve 2 izledim en son. Çok güzeldi ve şahane bu da onunla aynı yapıda desek doğru olur.
Aksiyon ve eğlenceyi bir an olsun bırakmayan şahane türden şeyler.
Hikayesi;
Sonic, kendi güvende hissetmediği zaman, altın halkaları (çünkü Sonic bad boy, cool XD) ile farklı alemlere geçiş yapabiliyor.
Ama Dünya, bir başka güzel. Diğer evrenler gibi değil. Lakin Sonic: " Ben her zaman yalnız kalacağım diye üzülüyor ve beyzbol sahasının etrafında hızlıca dönerek ufaktan kendini kaybeder ve bir enerji patlaması yaratır. Tüm kasabanın elektrikleri kesilir. Pentagon devreye girer ve görevi Dr. Robotnic'e verirler.
Gerisi malum işte.
Filmden beklentim şuydu;
Sonic'in, Super Saiyan'a dönüşmesi. Dönüşmedi ama film gayet güzeldi.
Eğlenceli,
Aksiyonu bul,
Animasyonu şahane bir filmdi.
Bu tarz tadında Ant-Man 1 ve 2 izledim en son. Çok güzeldi ve şahane bu da onunla aynı yapıda desek doğru olur.
Aksiyon ve eğlenceyi bir an olsun bırakmayan şahane türden şeyler.
Hikayesi;
Sonic, kendi güvende hissetmediği zaman, altın halkaları (çünkü Sonic bad boy, cool XD) ile farklı alemlere geçiş yapabiliyor.
Ama Dünya, bir başka güzel. Diğer evrenler gibi değil. Lakin Sonic: " Ben her zaman yalnız kalacağım diye üzülüyor ve beyzbol sahasının etrafında hızlıca dönerek ufaktan kendini kaybeder ve bir enerji patlaması yaratır. Tüm kasabanın elektrikleri kesilir. Pentagon devreye girer ve görevi Dr. Robotnic'e verirler.
Gerisi malum işte.
Filmden beklentim şuydu;
Sonic'in, Super Saiyan'a dönüşmesi. Dönüşmedi ama film gayet güzeldi.