Josquas Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 435 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #21 ProfTech dedi: Hikaye hepsi. Genişletmek için tıkla... Ben kendim alıyorum abi neresi hikaye?
B barricade2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 88 4 Mart 2019 #22 Olabildiğince büyük ve kurumsal şirketler bulmaya çalış yoksa kafanı taşlara vurursun.
Tokatlı Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #23 ProfTech dedi: Kurumsal isletme harici hic bir yer maas vermiyor. Bir de universite stajinda hic maas yok sifir. Bir universite stajinida yap. Genişletmek için tıkla... Reklam ajansında staj yaptım ve kış stajında stajyer alan her yer maaş vermek zorunda imzaladıkları sözleşmede yazıyor. Üniversite ayrı lise ayrı.
ProfTech dedi: Kurumsal isletme harici hic bir yer maas vermiyor. Bir de universite stajinda hic maas yok sifir. Bir universite stajinida yap. Genişletmek için tıkla... Reklam ajansında staj yaptım ve kış stajında stajyer alan her yer maaş vermek zorunda imzaladıkları sözleşmede yazıyor. Üniversite ayrı lise ayrı.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #24 Tokatlı dedi: Reklam ajansında staj yaptım ve kış stajında stajyer alan her yer maaş vermek zorunda imzaladıkları sözleşmede yazıyor. Üniversite ayrı lise ayrı. Genişletmek için tıkla... Kurumsal olmayan kucuk isletmelerden ucret alamaz. Bizim sozlesmede de yaziyordu kardesim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
Tokatlı dedi: Reklam ajansında staj yaptım ve kış stajında stajyer alan her yer maaş vermek zorunda imzaladıkları sözleşmede yazıyor. Üniversite ayrı lise ayrı. Genişletmek için tıkla... Kurumsal olmayan kucuk isletmelerden ucret alamaz. Bizim sozlesmede de yaziyordu kardesim.
darkiroNNN Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2019 #25 ProfTech dedi: Kurumsal olmayan kucuk isletmelerden ucret alamaz. Bizim sozlesmede de yaziyordu kardesim. Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl bir sözleşme vardı bilmiyorum ama, Okul hariç her işletme maaş vermek zorunda. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2019
ProfTech dedi: Kurumsal olmayan kucuk isletmelerden ucret alamaz. Bizim sozlesmede de yaziyordu kardesim. Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl bir sözleşme vardı bilmiyorum ama, Okul hariç her işletme maaş vermek zorunda.