Millet kış gelince gider ben kış gelince geri dönüyorum işe bak. Yolunuz açık olsun beyler. @Silinen üye Daha taktik verecektin bize bu ayrılma biraz hızlı oldu.
Ben buradayım, siz olmadan da yaşarım. Ölmem ya la. Ben okumuyorum. Gerçi okuyorum ama okumaktan saymıyorum. 4. üniversiteye başladım, söz verdim kendime 60 yaşıma kadar okumadığım bölüm kalmayacak. Dağılın.
Gidene kal demek tarzım değil. Edirne çocuğuyum ben alayına atarlıyım. Gidene kal demem ama mekanıma gelene hoş geldin. Buraya gelmeyecekseniz ağabeyinize de mi gelmeyeceksiniz? Asıl size vay be. Bari biriniz burayı üniversite kazanın.
Gidene kal demek tarzım değil. Edirne çocuğuyum ben alayına atarlıyım. Gidene kal demem ama mekanıma gelene hoş geldin. Buraya gelmeyecekseniz ağabeyinize de mi gelmeyeceksiniz? Asıl size vay be. Bari biriniz burayı kazanın üniversite.