Kış için parfüm önerileri

Bana Loris’ten muadil hediye gelmişti, orijinalini de Boyner’de koklamıştım. İnsanlar nasıl bu kadar beğeniyor anlamış değilim. Bana kalırsa kullanım yaşı max 17.

azzaro most wanted,dolce gabanna the one,dior homme intense,Gentleman givenchy bakabilirsiniz hocam

Bana loris'ten muadil hediye gelmişti, orijinalini de Boyner'de koklamıştım. İnsanlar nasıl bu kadar beğeniyor anlamış değilim. Bana kalırsa kullanım yaşı Max 17.

Kullanım yaşı ne kral BİM'deki kral şakirli parfüm değil ya bu saçmalama istersen.

Kullanım yaşı ne kral BİM'deki kral şakirli parfüm değil ya bu saçmalama istersen.
Haklı bu arada, yüzde olarak baktığın zaman en çok 16 19 yaş aralığı kullanıyor popüler olduğu için. Çoğu yetişkin bu tür popüler kokuları kullanmak yerine çoktan kendi parfümlerini bulmuş oluyorlar.

Oglum bana saçmalama diyeceğine git yeni bir şeyler dene. O koku genç işi, fazla popüler olması da cabası. Özellikle yazmışım “bana kalırsa” diye.

Parfümü kullananların yaş aralığı o parfümü kullanan kişiye Max 17 deme hakkı vermez kimseye.

Oglum bana saçmalama diyeceğine git yeni bir şeyler dene. O koku genç işi, fazla popüler olması da cabası. Özellikle yazmışım “bana kalırsa” diye.

Yeni şeyler denemek için açmışım konuyu dikkat edersen. Zaten tercih ettiğim bir koku değil, bana hitap etmiyor. Sadece üslubunu beğenmedim.

Üslup beğenmeyip samimiyetin olmayan birine "kral saçmalama" demen daha garip. Senin nezdinde bir şey söylemedim, fikrimi belirtmek için hak soracak değilim. 17 yaşında olmak kötü bir şey değil. Bargello 567 internette gördüğüm kadarıyla sauvage'ın muadiliymiş kış için de sauvage elixir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…