B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Merhaba 16 yaşındayım aşırı erkeksi ve çekici bir koku istiyorum. Önerilerinizi alabilirim.
K Kagananan Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 Ben altınyıldız parfümlerini kalıcılık ve koku olarak iyi buluyorum bakmanı öneririm.
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Xerjoff Naxos veya Valentino Uomo Intense muadili olan bir parfüm tavsiye ederim. Ürün kodlarını bulup MAD veye Muscent'de deneyip alabilirsiniz.
Xerjoff Naxos veya Valentino Uomo Intense muadili olan bir parfüm tavsiye ederim. Ürün kodlarını bulup MAD veye Muscent'de deneyip alabilirsiniz.
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 837 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #4 Tom Ford Ombre Leather
K Kagananan Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #5 Burak6665 dedi: Merhaba 16 yaşındayım aşırı erkeksi ve çekici bir koku istiyorum. Önerilerinizi alabilirim. Genişletmek için tıkla... Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) - Fiyatı, Yorumları Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Buna bakabilirsin fiyat bilgisi vermediğin için ortalama fiyatta bir ürün söyledim.
Burak6665 dedi: Merhaba 16 yaşındayım aşırı erkeksi ve çekici bir koku istiyorum. Önerilerinizi alabilirim. Genişletmek için tıkla... Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) - Fiyatı, Yorumları Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Buna bakabilirsin fiyat bilgisi vermediğin için ortalama fiyatta bir ürün söyledim.
B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 Peki nasıl kokular hocam güzel mi Teşekkürler aklım da bu alafranga dedi: Tom Ford Ombre Leather Genişletmek için tıkla... Kagananan dedi: Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) - Fiyatı, Yorumları Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Buna bakabilirsin fiyat bilgisi vermediğin için ortalama fiyatta bir ürün söyled Genişletmek için tıkla... Hocam Altınyıldız denemedim kalıcılık ve yayılım konusunda endişeliyim biraz
Peki nasıl kokular hocam güzel mi Teşekkürler aklım da bu alafranga dedi: Tom Ford Ombre Leather Genişletmek için tıkla... Kagananan dedi: Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) - Fiyatı, Yorumları Altınyıldız Classics Erkek AC Premiere EDP Parfüm (100 ML) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Buna bakabilirsin fiyat bilgisi vermediğin için ortalama fiyatta bir ürün söyled Genişletmek için tıkla... Hocam Altınyıldız denemedim kalıcılık ve yayılım konusunda endişeliyim biraz
K Kagananan Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #7 Burak6665 dedi: Peki nasıl kokular hocam güzel mi? Teşekkürler aklım da bu. Hocam altınyıldız denemedim kalıcılık ve yayılım konusunda endişeliyim biraz. Genişletmek için tıkla... Kendim bu parfümü uzun süre kullandım kalıcılık olarak çok iyi 1.5 2 gün kıyafetin üstünde kalıyor koku olarak konuşmuyorum bile pişman olmazsın.
Burak6665 dedi: Peki nasıl kokular hocam güzel mi? Teşekkürler aklım da bu. Hocam altınyıldız denemedim kalıcılık ve yayılım konusunda endişeliyim biraz. Genişletmek için tıkla... Kendim bu parfümü uzun süre kullandım kalıcılık olarak çok iyi 1.5 2 gün kıyafetin üstünde kalıyor koku olarak konuşmuyorum bile pişman olmazsın.