Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 09:09 #1 Gündelik kullanmak için arıyorum. Bargello tarzı muadil olursa sevinirim.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.215 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:32 #2 Ne tür kokular seviyorsunuz, yaşınız kaç, önceden kullandığınız parfümler neler, bütçeniz ne? Sorulması gereken çok soru var.
Ne tür kokular seviyorsunuz, yaşınız kaç, önceden kullandığınız parfümler neler, bütçeniz ne? Sorulması gereken çok soru var.
Paprice Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:34 #3 Hayatımda bu kadar ucu açık bi öneri konusu görmemiştim
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 11:37 #4 Aligatör dedi: Ne tür kokular seviyorsunuz, yaşınız kaç, önceden kullandığınız parfümler neler, bütçeniz ne? Sorulması gereken çok soru var. Genişletmek için tıkla... Paprice dedi: Hayatımda bu kadar ucu açık bi öneri konusu görmemiştim Genişletmek için tıkla... Yaş 19 daha çok erkeksi kokular olursa daha iyi olur. Bargello kullanmiştim ama numarasını hatırlamıyorum.
Aligatör dedi: Ne tür kokular seviyorsunuz, yaşınız kaç, önceden kullandığınız parfümler neler, bütçeniz ne? Sorulması gereken çok soru var. Genişletmek için tıkla... Paprice dedi: Hayatımda bu kadar ucu açık bi öneri konusu görmemiştim Genişletmek için tıkla... Yaş 19 daha çok erkeksi kokular olursa daha iyi olur. Bargello kullanmiştim ama numarasını hatırlamıyorum.
kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Trondheim Perşembe 12:56 #5 696 - Carolina Herrera Bad Boy 575 - Dolce & Gabbana The One for Men Bunlar işini görecektir.
Paprice Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:49 #6 Hamza41 dedi: Yaş 19 daha çok erkeksi kokular olursa daha iyi olur. Bargello kullanmiştim ama numarasını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kimyager Ahmet The Scent Elixir.
Hamza41 dedi: Yaş 19 daha çok erkeksi kokular olursa daha iyi olur. Bargello kullanmiştim ama numarasını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kimyager Ahmet The Scent Elixir.