KIS ile Malwarebytes tek bilgisayarda kullanılır mı?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, benim sorum şöyle. Tek bilgisayarda Kaspersky Internet Security ile Malwarebytes kullanılır mı acaba? Çünkü bildiğim kadarıyla tek bilgisayarda 2 tane AV olmaz fakat Malwarebytes bir AV değil galiba? Ve diğer sorum ise Malwarebytes Free iyi midir, yani korur mu zararlılara karşı, yoksa gereksiz mi ücretsiz versiyonu?

MBAM bir AV değil doğru. Dediğiniz iki programı aynı anda kullanıyorum, sorun çıkmaz kullanabilirsiniz siz de. Malwarebytes'ın aktif koruma özelliğini kapatın yeterli, onu sadece rutin kontroller için ya da virüs temizlemek için kullanmalısınız. Kaspersky hep aktif olacak.

Malwarebytes bir AV(Antivirüs) değil, AM(anti-malware)'dir. Aynı bilgisayarda kullanılabilir. Malwarebytes'ın aktif koruması kötü olurken tarama olarak çok iyidir. Kaspersky'yi aktif koruma ve tarama amaçlı, Malwarebytes'ı ise sadece tarama amaçlı kullanırsanız çok iyi bir ikili olurlar. Malwarebytes ücretsiz sürümü ise gayet iyidir. Premiuma para vermeye gerek yok zaten bana kalırsa Malwarebytes için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı