Vermez.Kış indirimlerinde GTA 5 almayı düşünüyorum. Geçen sene kupon vermişti Epic Games. Bu sene de kupon verir mi?
Neden?Vermez.
Bu yıl hiçbir indirimde vermedi ama yine de yılın en büyük indirimi geliyor umudu kesmemek lazım aslında ama hiç vereceğini düşünmüyorum.Neden?
Önceden hem yaz hem kış veriyorduysa, şimdi yaz vermediyse sıkıntı.Bu yıl hiçbir indirimde vermedi ama yine de yılın en büyük indirimi geliyor umudu kesmemek lazım aslında ama hiç vereceğini düşünmüyorum.
%80 hiç vermediler diye hatırlıyorum hocam en son kış indiriminde %30 indirimlik kupon vermişlerdi%80 vermeme ihtimali var %20 verme ihtimalide var hocam bence verecekler çünkü bu sene hiç vermedi kış indirimini bekleyebilirler genellikle iyi indirimleri yaz ve kış özellikle kış indirimleri çok iyi oluyor bakalım.
%80 hiç vermediler diye hatırlıyorum hocam en son kış indiriminde %30 indirimlik kupon vermişlerdi.
He hocam ben yanlış anlamışım pardon%80 hiç vermeme ihtimalleri var diyorum hocam %80 kupon demiyorim ki anlamadınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.