Ekk4 Centipat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:36 #1 Steam Kış İndirimleri’nde Sons of The Forest ve Red Dead Redemption 2 indirime girecek mi? Girecekse ikisi kaç dolar olacak?
Steam Kış İndirimleri’nde Sons of The Forest ve Red Dead Redemption 2 indirime girecek mi? Girecekse ikisi kaç dolar olacak?
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:39 #2 RDR2 15 dolar Sons of The Forest 4.79a düşer tahminimce.
BarbarosYANIK Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:40 #3 RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim.
RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim.
Ekk4 Centipat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:43 #4 BarbarosYANIK dedi: RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Epic kullanmıyorum. Ayrıca RDR2 bedavaya verilmez.
BarbarosYANIK dedi: RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Epic kullanmıyorum. Ayrıca RDR2 bedavaya verilmez.
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:44 #5 Ekk4 dedi: Epic kullanmıyorum. Ayrıca RDR2 bedavaya verilmez. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam XD.
Ekk4 dedi: Epic kullanmıyorum. Ayrıca RDR2 bedavaya verilmez. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam XD.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.625 Çözümler 55 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:44 #6 BarbarosYANIK dedi: RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra belli olur. Eğer listedeki 2. gizemli oyun tutmazsa yalan sızıntıdır. (zaten öyle ama bakalım ) Son düzenleme: Salı 21:49
BarbarosYANIK dedi: RDR2 Epic Games tarafından ücretsiz verilebileceği iddiaları dolaştığından satın almayıp bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra belli olur. Eğer listedeki 2. gizemli oyun tutmazsa yalan sızıntıdır. (zaten öyle ama bakalım )
Ekk4 Centipat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:45 #7 kadirbgcii dedi: Ne alaka hocam xd. Genişletmek için tıkla... Verileceğini düşünmüyorum. Kendi düşüncem imkanı yok demiyorum.
kadirbgcii dedi: Ne alaka hocam xd. Genişletmek için tıkla... Verileceğini düşünmüyorum. Kendi düşüncem imkanı yok demiyorum.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 997 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:48 #8 swaghos dedi: 2 gün sonra belli olur. Eğer listedeki 2. gizemli oyun tutmazsa yalan haberdir. (zaten öyle ama bakalım ) Genişletmek için tıkla... En ufak verılme olayı olsa bıle lıste sızdırıldıktan sonra değiştirmiş olabılırler diye dusunuyorum. Ve bence de RDR verılmez Epic Games'ın o kadar butcesı oldugunu sanmam.
swaghos dedi: 2 gün sonra belli olur. Eğer listedeki 2. gizemli oyun tutmazsa yalan haberdir. (zaten öyle ama bakalım ) Genişletmek için tıkla... En ufak verılme olayı olsa bıle lıste sızdırıldıktan sonra değiştirmiş olabılırler diye dusunuyorum. Ve bence de RDR verılmez Epic Games'ın o kadar butcesı oldugunu sanmam.