KIS IS Lisans Yenileme

CYP

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba herkese.
Yakın zamanda Kıs IS'min süresi bitti. Şimdi yenilemeden önce @Murat5038 hocama birkaç sorum var: (y)
1) Kendi sitesi üzerinden veya, Vatan Bilgisayar gibi bir yerden almak arasında fark var mı?
2) Kutulu alırsam; Sadece etkinleştirme kodu girmem yeterli mi? Yoksa, silip bir daha mı kurmalıyım?

2) Kutulu alırsam; Sadece etkinleştirme kodu girmem yeterli mi? Yoksa, silip bir daha mı kurmalıyım?
Aynı ürün ise kodu silip yenisini girmen yeterli.
1) Kendi sitesi üzerinden veya, Vatan Bilgisayar gibi bir yerden almak arasında fark var mı?
Vatandan aldığın ürün ile siteden aldığın ürün aynı içerikte ise sorun olmaz.
Şimdi yenilemeden önce @Murat5038 hocama birkaç sorum var: (y)
Etiketlemeyi doğru yapmadığın için bildirim almadım. Konu açtığında etiketi eklemen gerekli. düzenledikten sonra işlemiyor sitede.

Deneme lisansını hiç kullanmadıysanız lisansı kaldırın ve etkinleşme yerinden deneme sürümünü seçebilirsiniz.
Hocam lisansı kaldırdım ama, etkinleştirme yerinde deneme sürümü ile ilgili bir şey yok. Acaba, imzanızda ki KIS 2016'yı indirip mi, kodu gireceğim?

Evet, zaten deneme sürümünü kurmak istemiyor musunuz?
Hocam alıyım dedim, ama fiyatlar yükselmiş pek çok yerde. O yüzden yakın dönemde alamayacağım.
Son olarak, sakıncası yoksa birkaç sorum daha var:(y)
1) Şimdilik ücretsiz anti-virüs yazılımlarını kullansam. Zararlıları tespit etme, sistemi tarama, internet alışverişi vb. konularda işe yarar mı? Yararsa hangisini öneririsiniz Birde 'Ücretsiz Pc Güvenliği Rehberi adlı konudaki bilgiler güncel mi?
2) Kaspersky'ı kaldırıp deneme sürümünü kullanmak için 'Program ve Özellikleri'ni mi kullanayım? Yoksa başka bir yöntemle mi?
3) Son olarak ilerde lisans alırsam, 2016 sürümü olsa bile 2017'ye yükseltilebilir mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı