KIS IS Lisans Yenileme

internet alışverişi vb.
Buna yaramaz.
Şimdilik ücretsiz anti-virüs yazılımlarını kullansam. Zararlıları tespit etme, sistemi tarama
Bunlar için kullanılabilir.
Birde 'Ücretsiz Pc Güvenliği Rehberi adlı konudaki bilgiler güncel mi?
Güncel mi derken programlar olarak soruyorsan her ay değişir. Ancak genel olarak yukarıda yazdığım gibi kısmi güvenlik sağlamış olursunuz.
Kaspersky'ı kaldırıp deneme sürümünü kullanmak için 'Program ve Özellikleri'ni mi kullanayım? Yoksa başka bir yöntemle mi?
Formattan sonra deneme süresini doldurmadıysan lisans kısmından deneme lisansını aktifleştirebilirsin. Diğer türlü format atmadan sıfırlanmaz legal olarak.
Son olarak ilerde lisans alırsam, 2016 sürümü olsa bile 2017'ye yükseltilebilir mi?
Evet Kaspersky lisans politikası alacağın ürünün 3 sürüm üstüne kadar desteği mevcut.

Güncel mi derken programlar olarak soruyorsan her ay değişir. Ancak genel olarak yukarıda yazdığım gibi kısmi güvenlik sağlamış olursunuz.
Güncelden kastım, orada yazan bilgiler güncelliğini koruyor mu diyeydi.
Son olarak ücretsiz yazılımların, internet güvenliği hariç başka konularda KIS'den hangi farkı var? Mesela, indirilen dosyaları taramada bir fark olur mu?

Farklarını birçok yerde yazdık. Başta güvenlik duvarı olmaz.

Tabi olur.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, yazmayı unuttuğum bir şey var. KIS'i kaldırırken İ-Checker, veri tabanı, lisans bilgisi gibi şeyleri daha sonra kullanılmak üzere üzere sakla seçeneğini seçtim.
Peki, Kaspersky dışında IS veya Av yükleyip kaldırsam, sistem performansını etkiler mi?(y)

Peki, Kaspersky dışında IS veya Av yükleyip kaldırsam, sistem performansını etkiler mi?(y)
Tabi ki etkiler :) Çünkü çoğu arkasında dosya bırakır ve tam olarak silinmiyorlar, denetim masasından sonra kendi kaldırma araçları ile de kaldırırsan o zaman sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı