Hem ofis ortamında hem de günlük olarak kullanabileceğim çok baymayan parfüm önerisi arıyorum. Zara Tobacco Rich Warm Addictive nasıldır? Daha çok işte kullanacağım için muadil parfüm bakıyorum. Ne önerirsiniz?
Zaranın parfümler kolonya belirttiğiniz ürünü bilmem ancak.
Kış için şekerli kokularu tercih edebilirsiniz; Le Male Le pafrume, Le Male Le Elixir, Armani Stronger With you,Dior Homme intense şu an aklıma gelen kış kokularıdır. Saydıklarımın muadillerinin çoğunu David Walker'dan; benzer niş parfümlerini ise Mad'dan alabilirsiniz.
Christian Dior Sauvage edt (2015) benzeri açık parfüm.
www.ozelparfum.com
Fiyata aldanmayın, parfümler kaliteli. Bu parfüm özelinde koku birebir ve kalıcı. Detaylı olarak her parfümün notalarını gösteriyor. Ağır bir parfüm değil. Onun dışında hugo boss| boss bottled ve bulgari rain essence’i tavsiye ederim. Sitede muadili var mı bilmiyorum.
www.ozelparfum.com
Fiyata aldanmayın, parfümler kaliteli. Bu parfüm özelinde koku birebir ve kalıcı. Detaylı olarak her parfümün notalarını gösteriyor. Ağır bir parfüm değil. Onun dışında hugo boss| boss bottled ve bulgari rain essence’i tavsiye ederim. Sitede muadili var mı bilmiyorum.
www.ozelparfum.com