Kış parfümü önerisi

Kışın için 2 parfüm kullanıyorum.
Armani stronger with you intensely.
JPG'Le Male Elixir.
Fakat invictusun kış formunda çok güzel kokuları var.
Fiyat olarak yüksek performans olarak çok iydirler.

Bütçenize uygun olarak MFY'den 2 adet kışlık parfüm 2 adette 5 ML hediye dekant alabilirsiniz. Böylelikle 4 adet parfümünüz olur uzun süre sizi götürecektir.

Kilian Angel Share ve CC Hedonistic şişeli öneriyorum. Dekant olarak istediğiniz 2 adet parfümü sipariş notu bölümüne yazarsınız gönderirler.

Kışın için 2 parfüm kullanıyorum.
Armani stronger with you intensely.
JPG'Le Male Elixir.
Fakat invictusun kış formunda çok güzel kokuları var.
Fiyat olarak yüksek performans olarak çok iydirler.

Hocam Beymen'e git parfüm kokla Arap klonunu veya muadilini al. Örneğin nishane ani. Pdm althair. Killian angels share. Bunların hepsinin Arap klonu var ortalama 2K civarında. Sırasıyla klonları french avenue Ghost Spectre - french avenue Liquid brun - lattafa khamrah ( bunun yerine daha maskülen bir koku olan lattafa khamrah kahwa alabilirsin ufaktan kahve notası var açılışında. Bazıları lattafa khamrah ı fazla tatlı buluyor)

Hocam Beymen'e git parfüm kokla Arap klonunu veya muadilini al. Örneğin nishane ani. Pdm althair. Killian angels share. Bunların hepsinin Arap klonu var ortalama 2K civarında. Sırasıyla klonları french avenue Ghost Spectre - french avenue Liquid brun - lattafa khamrah ( bunun yerine daha maskülen bir koku olan lattafa khamrah kahwa alabilirsin ufaktan kahve notası var açılışında. Bazıları lattafa khamrah ı fazla tatlı buluyor)

Ya da orijinallerinin dekantını alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı