redan1299 Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 410 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 20 Haziran 2018 #61 İşin fotoğrafçılık galiba bende gitmek isterdim. Ama ilk gideceğim yer Meksika olurdu herhalde...
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #62 LeViAcKeRMaN dedi: Elindeki ojeler de güzelmiş.Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? UmuTzn dedi: Fotoğrafların sanatsal renklerine hayran kaldım Genişletmek için tıkla... Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş inPijamas dedi: Hangi üniversite de okumuştunuz? Genişletmek için tıkla... İTÜ. redan1299 dedi: İşin fotoğrafçılık galiba ben de gitmek isterdim. Ama ilk gideceğim yer Meksika olurdu herhalde... Genişletmek için tıkla... Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım.
LeViAcKeRMaN dedi: Elindeki ojeler de güzelmiş.Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? UmuTzn dedi: Fotoğrafların sanatsal renklerine hayran kaldım Genişletmek için tıkla... Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş inPijamas dedi: Hangi üniversite de okumuştunuz? Genişletmek için tıkla... İTÜ. redan1299 dedi: İşin fotoğrafçılık galiba ben de gitmek isterdim. Ama ilk gideceğim yer Meksika olurdu herhalde... Genişletmek için tıkla... Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 20 Haziran 2018 #63 Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş İTÜ. Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıptır maaş ne kadar?
Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş İTÜ. Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıptır maaş ne kadar?
redan1299 Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 410 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 20 Haziran 2018 #64 inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmazmış.
inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmazmış.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 20 Haziran 2018 #65 Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gratis hiç girdin mi? Ben bir kere girmiştim. Sonra başım ağrıdı hemen çıkmıştım.
Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gratis hiç girdin mi? Ben bir kere girmiştim. Sonra başım ağrıdı hemen çıkmıştım.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #66 inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Neden ki? Maaşın bir önemi mi var?
inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... Neden ki? Maaşın bir önemi mi var?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 20 Haziran 2018 #67 Jira dedi: Neden ki? Maaşın bir önemi mi var? Genişletmek için tıkla... 14.000₺ Tek tatilde harcayabiliyorsanız vardır elbet.
Jira dedi: Neden ki? Maaşın bir önemi mi var? Genişletmek için tıkla... 14.000₺ Tek tatilde harcayabiliyorsanız vardır elbet.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Haziran 2018 #68 inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... inPijamas dedi: 14.000₺ Tek tatilde harcayabiliyorsanız vardır elbet. Genişletmek için tıkla... 11.000 ₺ kazanıyorum. Dünyaya bir kere geliyoruz. Harcamasını bilmedikten sonra kazanmasının bir anlamı yok
inPijamas dedi: Sorması ayıptır maaş ne kadar? Genişletmek için tıkla... inPijamas dedi: 14.000₺ Tek tatilde harcayabiliyorsanız vardır elbet. Genişletmek için tıkla... 11.000 ₺ kazanıyorum. Dünyaya bir kere geliyoruz. Harcamasını bilmedikten sonra kazanmasının bir anlamı yok
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 21 Haziran 2018 #69 Jira dedi: 11.000 ₺ kazanıyorum. Dünyaya bir kere geliyoruz. Harcamasını bilmedikten sonra kazanmasının bir anlamı yok Genişletmek için tıkla... Üniversite ne zaman bitti acaba?
Jira dedi: 11.000 ₺ kazanıyorum. Dünyaya bir kere geliyoruz. Harcamasını bilmedikten sonra kazanmasının bir anlamı yok Genişletmek için tıkla... Üniversite ne zaman bitti acaba?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Haziran 2018 #70 inPijamas dedi: Üniversite ne zaman bitti acaba? Genişletmek için tıkla... 1 yil kadar.