inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 21 Haziran 2018 #81 Jira dedi: Evet. Erken yazildim ben okula. Konu disina ciktik bayagi Genişletmek için tıkla... Peki resimlerde oynama var mı yoksa orijinal mi? Çok güzeller.
Jira dedi: Evet. Erken yazildim ben okula. Konu disina ciktik bayagi Genişletmek için tıkla... Peki resimlerde oynama var mı yoksa orijinal mi? Çok güzeller.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Haziran 2018 #82 inPijamas dedi: Peki resimlerde oynama var mı yoksa orijinal mi? Çok güzeller. Genişletmek için tıkla... Oynama yok. Orijinal halleri.
inPijamas dedi: Peki resimlerde oynama var mı yoksa orijinal mi? Çok güzeller. Genişletmek için tıkla... Oynama yok. Orijinal halleri.
T tuvalet fırçası Hectopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 59 21 Haziran 2018 #83 Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş İTÜ. Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... İTÜ hangi bölüm ablam da orada okuyor fakat iş imkanlarından korkuyor.
Jira dedi: Hiç oje almadım ama bayanlar genelde Gratis'te takılıyor. Olabilir mi? Ben de kaldım gerçekten, güzel çekmiş İTÜ. Fotoğrafçılık değil işim, hatta hiç anlamam. Kız arkadaşımın eserleri. Ben bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... İTÜ hangi bölüm ablam da orada okuyor fakat iş imkanlarından korkuyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Haziran 2018 #84 Uçak mühendisliği.