Steam "Kısa bir zaman diliminde bulunduğunuz konumdan çok fazla başarısız giriş denemesi" hatası

Vakaka225537

Centipat
Daha fazla  
Hesaba giremiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam desteğe hesabın sizin olduğununa dair bir kanıt atın fatura gibi şifreni unuttu isen şifremi unuttum tuşuna basıp şifreni yenileyebilirsin .

PC'yi ve Wi-Fi'yi kapatıp aç düzelecektir.

Steam desteğe hesabın sizin olduğununa dair bir kanıt atın fatura gibi şifreni unuttu isen şifremi unuttum tuşuna basıp şifreni yenileyebilirsin .
Hocam ne alaka öyle olsa şifrem yanlış derdi.

PC'yi ve Wi-Fi'yi kapatıp aç düzelecektir.

Hocam ne alaka öyle olsa şifrem yanlış derdi.

Başarısız giriş denemesi yazmış büyük ihtimalle şifre ile ilgili bir sıkıntı ya da Steam destek dediğim gibi hocam iyi akşamlar .

Başarısız giriş denemesi yazmış büyük ihtimalle şifre ile ilgili bir sıkıntı ya da Steam destek dediğim gibi hocam iyi akşamlar .
Hocam sizede iyi akşamlarda banada oluyordu wifi ve pc yi kapatıp açılınca düzeliyordu.

Hocam sizede iyi akşamlarda banada oluyordu wifi ve pc yi kapatıp açılınca düzeliyordu.
Evet hocam çok fazla yanlış giriş denemiş ip sıfırlasa bile gene çok fazla hatalı giriş yaparsa aynı hatayı alır ben biraz daha derin düşündüm ama sizin dediğiniz daha kolay ve basit

Evet hocam çok fazla yanlış giriş denemiş ip sıfırlasa bile gene çok fazla hatalı giriş yaparsa aynı hatayı alır ben biraz daha derin düşündüm ama sizin dediğiniz daha kolay ve basit
Yanlış bişey dediysem affedin hayırlı iftarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…