Kısa boylu 1.65 erkek

Ben de 1.65 boylarındayım. Uzamak için 4-5 yılım kaldı. Hedefim subaylık olduğu için üniformada sırıtmak istemiyorum. Bunun dışında sosyal hayatta hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Tip derken sadece yüzden bahsetmiyoruz bu arada. Saçından, ayak tırnağına kadar, boyun ve nasıl osurduğunda her şey tiptir, sonrası maddi durumun önemli, kişiliğin önemli, dışa dönük olmak önemli, kariyerde önemli tabii, özgüven konusu çok abartı özgüvene gerek yok yani normal bir özgüven yeterli, boyun kısaysa diğer şeyleri daha fazla geliştirmen gerek. Karakterin, hal hareketin vs nasıl bu da önemli ve en önemlisi egosuz olmaktır, en sevdiğim adam tipi de bu. Adamın boyu da var, kariyeri de iyi maddi durumu da var herkesin sahip olmak istediği şeyler var ama adamda hiç ego yok mesela, öz ve temiz olmak en güzeli.

Kanka Instagram varsa yazar mısın senle biraz konuşmak istiyorum.

Hayatımda bundan daha iyi bir yazı görmedim insanın seçemeyeceği şeyler kriter olmamalı sosyal medyanın etkisiyle bu konuda öz güven sorunları yaşanıyorken bu yazıyı görmek içimi rahatlattı kendi adıma konuşayım kendim 1.64 kızım ve 1.65 erkekle olmak bir problem değil ne baba kız gibi dururuz ne de Allah'a emanet yazı için tekrardan elinize sağlık.

Ya bakın Allah aşkına cidden böyle boy muhabbeti yapan adamdan hiçbir zaman hayır gelmez ben size söyleyeyim, bulunduğu ortamdaki havayı solumak bile zaman israfı bence. Şöyle ki bunlar için maddi şeyler genel olarak -gözlemlediğim kadarıyla- her şeyden daha önemli .

Bitik erkektir. Para harici doğal olarak kadın elde edemez.

Hocam vücut geliştirme de çok işine yarıyor kısa boy. Ben 184'üm 170 arkadaşım benim 6 ayda yaptığım vücudu 4 5 ayda yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…